gitanoiwan
Sprokkelaar
- Berichten
- 46
had een lamsbout in mijn offset gemaakt en was goed gelukt.
was toch nog 4 a 5 uur bezig geweest, omdat ik toch wel aan het zoeken ben hoe ik het beste de temp kan regelen , het is namelijk een goedkope offset dus verlies toch rook en temp .
maar is toch goed gelukt ik begon met 125 ?C in mijn ogen toch iets te warm, en kreeg het oplaatst toch stabiel op 100?C
ik heb toen ik de kern temp op 58?C had ingepakt en na laten garen tot 61 ?C
resultaat was een mooie sappige bout met een mooie rookring en een heerlijke smaak.
gerookt op elzenhout wat toch verrassend een fruitige geur gaf.
had een lamsbout van 1.5 kilo en met tijm, rozemarijn ,knoflook , en 4 seizoenen peper en zeezout en olijfolie ingesmeerd
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
was toch nog 4 a 5 uur bezig geweest, omdat ik toch wel aan het zoeken ben hoe ik het beste de temp kan regelen , het is namelijk een goedkope offset dus verlies toch rook en temp .
maar is toch goed gelukt ik begon met 125 ?C in mijn ogen toch iets te warm, en kreeg het oplaatst toch stabiel op 100?C
ik heb toen ik de kern temp op 58?C had ingepakt en na laten garen tot 61 ?C
resultaat was een mooie sappige bout met een mooie rookring en een heerlijke smaak.
gerookt op elzenhout wat toch verrassend een fruitige geur gaf.
had een lamsbout van 1.5 kilo en met tijm, rozemarijn ,knoflook , en 4 seizoenen peper en zeezout en olijfolie ingesmeerd









Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk