- Berichten
- 40
Na veel gelezen te hebben nu dan ook maar is zelf proberen
Zalm zijde bij de sligro gehaald, 1,5kg
In 3 stukken verdeeld
1stuk bewaard om een keer warm te roken
De andere twee om koud te roken
Het recept van ewald aangehouden
Alleen had geen rum in huis dus zalm 1 met water en zalm 2 met whiskey (glenmorangie orignal)
Van maandag tot vrijdag gevacumeerd in de koelkast gelegd
Vrijdag avond afgespoeld en droog gemaakt en laten drogen.
Zaterdag nacht bij thuis komst uit het cafe rond 2 uur de CSG aangestoken met beukenmot
Zondag ochtend, na 5 keer knipperen met de ogen, om 10 uur de zalm er af gehaald en gevacumeerd in de koelkast gelegd
Na 2 dagen de zalm geportioneerd en gevacumeerd en ingevroren
zalm mes aangeschafd zeer handig
En geproefd en laten proeven
Zalm 2 met whiskey heeft mijn voorkeur maar allebei zeer geslaagd
Zalm zijde bij de sligro gehaald, 1,5kg
In 3 stukken verdeeld
1stuk bewaard om een keer warm te roken
De andere twee om koud te roken
Het recept van ewald aangehouden
Alleen had geen rum in huis dus zalm 1 met water en zalm 2 met whiskey (glenmorangie orignal)
Van maandag tot vrijdag gevacumeerd in de koelkast gelegd
Vrijdag avond afgespoeld en droog gemaakt en laten drogen.
Zaterdag nacht bij thuis komst uit het cafe rond 2 uur de CSG aangestoken met beukenmot
Zondag ochtend, na 5 keer knipperen met de ogen, om 10 uur de zalm er af gehaald en gevacumeerd in de koelkast gelegd
Na 2 dagen de zalm geportioneerd en gevacumeerd en ingevroren
zalm mes aangeschafd zeer handig
En geproefd en laten proeven
Zalm 2 met whiskey heeft mijn voorkeur maar allebei zeer geslaagd