BasBQ
Beef en Steak

1.25kg Ribeye wagyu A5+ BMS12

 
 
 

m.bouwens

Kooltjesharker
Berichten
200
Vandaag voor het eerst een A5+ wagyu gegeten. Wel eerder een A4 op.
Ik weet nog niet wat ik er precies over moet schrijven, want de smaak is moeilijk te omschrijven. Het is een soort boter met vlees smaak. Maar eigenlijk was het vooral heerlijk. Was het de 300 euro waard? Geen idee. Maar het is sowieso iets wat je een keer gegeten moet hebben als bbq fanaat

Ik heb het gewoon simpel gehouden met wat zout en direct op de skillet. Met dit stuk vlees heb je geen extra smaken nodig.
ed30bab144664bb7678119c3dae666e7.jpg
0c39198433a9d9db9d36afe9e990e380.jpg
bf2ed8ebebb12c88fe4507b89b375af5.jpg
49273763680bd116dfbbee0277cf9bcf.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G998B met Tapatalk
 
Ik vind het nog steeds elke keer als ik het eet een bijzondere ervaring. Lijkt in niets op andere steaks. Heb er nog één in de vriezer liggen voor een bijzonder moment 😁
 
Ik heb het nooit op, ik verwacht ik niet dat dat ooit gaat gebeuren, dus kan er niet over meepraten, maar wát een plaatje!!
 
Het ziet er schitterend uit en zal ongetwijfeld erg lekker geweest zijn. Lijkt me idd een bijzondere ervaring maar zie het mezelf nog niet kopen.


Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Wat een heerlijk stuk vlees. Zeker niet iets voor elke week maar om het keer te proberen is het fantastisch 😁
 
Foodporn met de hoofdletter F, vetgedrukt én onderstreept! Wat is het toch een heerlijk stuk vlees 😍😍😍
 
Als je ervan genoten heb, en aan de foto te zien zou het zo geweest zijn, is het het waard geweest.
En als fanaat kan ik het zekers begrijpen, had ik ook met de oysters 😉
 
Mooi gedaan. Heb een keer Wagyu gegeten geen idee wat voor kwaliteit. De mexicaan kon mij het niet vertellen. Was wel lekker.
Toch denk ik niet dat ik dit bedrag voor een stukje vlees zou uitgeven. Gelukkig mag iedereen dit zelf bepalen.
 
Mooi gedaan. Heb een keer Wagyu gegeten geen idee wat voor kwaliteit. De mexicaan kon mij het niet vertellen. Was wel lekker.
Toch denk ik niet dat ik dit bedrag voor een stukje vlees zou uitgeven. Gelukkig mag iedereen dit zelf bepalen.
Ik zou het er ook wel voor uitgeven maar dan niet voor mijn vriendin en mij. Vriendin houd van schoenzolen gaarheid 😱, dan is het erg zonde
 
A5 ook nog niet gehad, maar heb vorige week bij de Wagyu boer een rib-eye gehaald. 115 euro per kilo. Marbeling 8+. Vind 300 euro gewoon te veel, dit ging nog, met 4 man een kg gedeeld dus dik 27 euro per persoon, ben je in een restaurant voor een normale bieflap al kwijt. Zeker een aanrader. Wagyu-farm.nl ligt bij mij in de buurt, haal het dan toch liever daar dan dat ik het op internet bestel. En op internet is het gewoon erg lastig te vinden in deze prijsklasse.
 
Ik vind het nog steeds elke keer als ik het eet een bijzondere ervaring. Lijkt in niets op andere steaks. Heb er nog één in de vriezer liggen voor een bijzonder moment 😁
Wij hebben ondertussen hier ook afgesproken dat er toch weer 1 besteld gaat worden binnen nu en een paar maanden haha. Je moet jezelf af en toe verwennen toch :)
 
Foodporn met de hoofdletter F, vetgedrukt én onderstreept! Wat is het toch een heerlijk stuk vlees 😍😍😍
Dat is het zeker. Ik denk er nog steeds af en toe aan terug hahaha. Komt sowieso nog een keer op de bbq. Nog even kijken wat voor stuk we dan nemen.
 
Mooi gedaan. Heb een keer Wagyu gegeten geen idee wat voor kwaliteit. De mexicaan kon mij het niet vertellen. Was wel lekker.
Toch denk ik niet dat ik dit bedrag voor een stukje vlees zou uitgeven. Gelukkig mag iedereen dit zelf bepalen.
als je het doet, dan sowieso met een paar man. Dan is het nog wel te bloeden. Je kunt ook voor een BMS10 gaan, dat scheelt een klein beetje, maar is nog steeds topkwaliteit.
 
Ik zou het er ook wel voor uitgeven maar dan niet voor mijn vriendin en mij. Vriendin houd van schoenzolen gaarheid 😱, dan is het erg zonde
Ik denk dat je sowieso goed je best moet doen om hier een schoenzool van te maken haha. Maar het is dan inderdaad een beter idee om het met iemand te eten die het wat beter kan waarderen :p
 
A5 ook nog niet gehad, maar heb vorige week bij de Wagyu boer een rib-eye gehaald. 115 euro per kilo. Marbeling 8+. Vind 300 euro gewoon te veel, dit ging nog, met 4 man een kg gedeeld dus dik 27 euro per persoon, ben je in een restaurant voor een normale bieflap al kwijt. Zeker een aanrader. Wagyu-farm.nl ligt bij mij in de buurt, haal het dan toch liever daar dan dat ik het op internet bestel. En op internet is het gewoon erg lastig te vinden in deze prijsklasse.
Ik snap dat het niet voor iedereen is weggelegd. Nu had ik geluk dat mijn maat alles heeft betaald, maar aangezien we al hebben besloten dat er een volgende keer komt, betalen we dan uiteraard allemaal. Wij zijn ook altijd met z'n vieren. Heb hiervoor een keer een A4 BMS7 volgen mij op, maar dit is toch wel andere koek.
Maar ik snap natuurlijk dat niet iedereen het gaat uitgeven. Al denk ik dat iedere bbq fanaat het toch 1x in zn leven moet proberen :p
 
Vandaag voor het eerst een A5+ wagyu gegeten. Wel eerder een A4 op.
Ik weet nog niet wat ik er precies over moet schrijven, want de smaak is moeilijk te omschrijven. Het is een soort boter met vlees smaak. Maar eigenlijk was het vooral heerlijk. Was het de 300 euro waard? Geen idee. Maar het is sowieso iets wat je een keer gegeten moet hebben als bbq fanaat

Ik heb het gewoon simpel gehouden met wat zout en direct op de skillet. Met dit stuk vlees heb je geen extra smaken nodig.
ed30bab144664bb7678119c3dae666e7.jpg
0c39198433a9d9db9d36afe9e990e380.jpg
bf2ed8ebebb12c88fe4507b89b375af5.jpg
49273763680bd116dfbbee0277cf9bcf.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G998B met Tapatalk
Heerlijk! Waar had je je A5+ vandaan?

Benieuwd naar waarom je gekozen voor skillet ipv gietijzer bereiding?
 
Terug
Bovenaan Onderaan