- Berichten
- 18
Ik voelde het al de hele week.. Zaterdag gaat de kip niet op stok maar op blik.
In een simpele dry rub gelegd van:
- smoked paprika poeder
- knoflook poeder
- tijm
- oregano
- peper
- zout
En even een half uurtje in de koelkast. Was nog bezig met een voorgerechtje, voor dit gerecht had ik de Q op 120 graden voor de kip heb ik de temperatuur naar 140 gebracht. Met een kleine chunk hickory bij de kooltjes.
Beetje bier in de can gedaan..
Het eind resultaat
. Er was een probleem, kippetje was veel te snel op ;-)..
In een simpele dry rub gelegd van:
- smoked paprika poeder
- knoflook poeder
- tijm
- oregano
- peper
- zout
En even een half uurtje in de koelkast. Was nog bezig met een voorgerechtje, voor dit gerecht had ik de Q op 120 graden voor de kip heb ik de temperatuur naar 140 gebracht. Met een kleine chunk hickory bij de kooltjes.
Beetje bier in de can gedaan..
Het eind resultaat

Laatst bewerkt: