BasBQ
Beef en Steak

“Noskos zalm met mosterd en basterdsuiker”

 

Erki

Kooltjesharker
Berichten
120
Jongens wat een feest was dit!
060521c0c7d436e86d17a79fbfe22db1.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er top uit, lekker hoor hebt je ook nog een plaatje op de bbq?
 
Mooi met bbq foto kan hij naar high and fast.
 
Excuus voor het plaatsen in het verkeerde subforum.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker hoor, vanavond hier op’t menu
 
Lekker hoor. Dit is gewoon snoepen.
 
Omdat het zó lekker is en omdat ik nog een stuk zalm over had, heb ik het
ae505c312fbd9ac860afad6fc3d4d885.jpg

nog maar een keer gemaakt


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Niet vervelend dat je nog een stuk over had 🤣
 
Dit recept moet ik zeker eens proberen. Ziet er heerlijk uit
Dat is het zeker. Als het cederhout eenmaal begint te roken dan komt er een geur uit de kamado..echt zalig.
 
Ik lees al jaren over de Bobby Flay zalm maar nog nooit gemaakt, ik vind het een beetje rare combinatie. Je zalm ziet er wel heel mooi en lekker uit(y) wat heb je er verder bijgegeten?
 
Ik lees al jaren over de Bobby Flay zalm maar nog nooit gemaakt, ik vind het een beetje rare combinatie. Je zalm ziet er wel heel mooi en lekker uit(y) wat heb je er verder bijgegeten?
Het klinkt inderdaad als een rare combinatie, maar ik vond het echt verrassend lekker. Het verdient aanbeveling om rustig aan te doen met de 5 spices, want dat is best een sterk goedje. Ik heb het gegeten met notenrijst, maar de volgende keer maak ik het denk ik met gele rijst.
 
Terug
Bovenaan Onderaan