BasBQ
Beef en Steak

Oosters buikspek

 

Xplosiv

Stoker
Berichten
285
Het was al een tijd geleden dat ik low en slow geprobeerd heb. Dus dat werdt weer eens tijd.
Dus om het weer op te pakken gekozen voor buikspek. (Niet het allerduurste stuk vlees)
Temperatuur bleef ook mooi stabiel rond de 110.

Er zou een uur of 4 a 5 voor staan. Maar al snel zat hij richting de 60 graden.
Bij de 1e keer marinade smeren zag ik dat het vlees ergens anders dikker was, dus de thermometer maar verplaatst. (Voor de 2e keer want de Meater verloor de verbinding...)

Dit scheelde 3 graden. Uiteindelijk kwam het vlees in een stall en was het naar een uurtje of 3 in totaal klaar. Het was voor de verandering eens eerder klaar.


Erg lekker gegeten. Bij het 2e broodje de andere kant van t buikspek aangesneden. En mn vrouw zn blokje spek laten proeven.
Het mond gevoel vond ze minder. Maar toch heb ik haar betrapt dat ze zn blokje op haar broodje legde

ddcafbd56c714d24534609d0896bcb5d.jpg
a9e4faafbe98709085901fbcf45bdc9f.jpg
bf5439dad0ffd2b2c87889339bd4cb3d.jpg
37e606d198f05dd733a94b2bf9d2195b.jpg
37c6e8824e26595418c821af499cca59.jpg
7466ef741c8b81f1c617fac11f9f425e.jpg
456ff470e4db8795c58fa982da18f6b3.jpg
24a3a4228e7f0af3cbc2629301293acb.jpg
7a7a4eaaaa766cb083989fbb251fcb63.jpg
b78cf434702774ac8fac37cc17c0d9b6.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
 
Laatst bewerkt:

Alles behalve rijstazijn. Ivm niet in huis

Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
4 keer per jaar Asian week bij Lidl. Niemand koopt die rijstazijn. Dan week later koop je die voor een euro.
 
Lekker spekkie voor je bekkie!
 
Zozo dat was zeker een smakelijk broodje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan