BasBQ
Beef en Steak

Varkenssteak

meinonA

Stoker
Berichten
274
Hallo allemaal, ik heb zojuist een steak gegeten ergens in Duitsland, maar ik kan niet thuisbrengen welke deel van het varken het is.
Kan iemand dat zien aan de hand van het stuk bot wat over is? Er zat een stuk spek aan.
5e71590bd0f6666a2ed02c9d2fe5f7df.jpg


Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
 
Als je het zojuist hebt gegeten kun je het daar toch vragen.
 
Aan het bord en botje te zien heeft het gesmaakt (y)
Helaas kan ik je niet verder helpen.
 
Heel toevallig staat die ook op de YT pagina van ChudsBBQ alleen zat er aan de mijne nog een stuk er links aan. Ik ga effe kijken of ik nog een andere duidelijk foto kan vinden van vanmiddag. Wordt waarschijnlijk vervolgd.

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
 
Ik denk dat als je het in het Duits weet er vast wel iemand hier is die het je kan vertellen.
 
Gewoon en kotelet? Die uit de supermarkt smaken niet echt maar als je bij een goede slager een bot dikke kotelet, (kunnen wij met 2-3 man van eten) en dan ook een mooie speklaag hebt, dat is echt heerlijk. Maar dat is niet vergelijkbaar met die super dunne lapjes uit de supermarkt
 
Terug
Bovenaan Onderaan