BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Zaagmans

  1. Zaagmans

    Inkbird ISC-027BW met korting bij Amazon

    Ik gebruik 'm voornamelijk alleen met de oven-probe en dan krijg ik geen meldingen. Die ene keer dat ik ook een vlees-probe heb gebruikt kan ik mij niet herinneren dat ik meldingen kreeg over probe 2 en 3, dus helaas. Heb ook niets uitgezet in de software, voor zover ik mij kan herinneren.
  2. Zaagmans

    Pulled pork cornitas

    He die sokken en slippers heb ik ook! ;-) Ziet er prima uit die PP.
  3. Zaagmans

    Aanbieding karwei fireup

    Ik heb liever de gele fire-up dan deze. Te veel kleine stukjes, naar mijn mening.
  4. Zaagmans

    Lekker op 'n broodje: Ciabattaaaaaaah Porchettaaaaaaaah!

    Cool, gaat op de todo-lijst ;-) Dank voor je reactie.
  5. Zaagmans

    Even voorstellen! :-)

    Welkom hier! Er is genoeg inspiratie te vinden op het forum ;) Succes met je avontuur (y)
  6. Zaagmans

    Lekker op 'n broodje: Ciabattaaaaaaah Porchettaaaaaaaah!

    Mooi verslag en het ziet er heerlijk uit! šŸ¤¤ Klopt het dat het stuk spek geen zwoerd had? Heb je wel eens porchetta met zwoerd gemaakt? Zo ja, wat heeft je voorkeur? Met of zonder zwoerd?
  7. Zaagmans

    Hallo! (en stiekem gelijk een vraag)

    Welkom hier. Koop gewoon een weber summit kamado E6, die breekt tenminste niet ;-)
  8. Zaagmans

    Mooie dag voor de barbecue.

    Die chickenwings op een stokje, geniaal. Ga ik ook eens proberen. Zag er goed uit Frits, ik neem aan dat het ook zo heeft gesmaakt ;-)
  9. Zaagmans

    Kamados onder overkapping afzuiging

    Mooie oplossing! Brainfart: Nu nog een thermometer eraan en echt aansluiten op je BBQ "uitlaat". Dan kan je temperatuur gestuurd laten afzuigen en je hebt een zelfgemaakte bbq controller die werkt op basis van lucht afzuiging i.p.v. toevoer ;-)
  10. Zaagmans

    1ste keer spareribs

    3x-2x-1x zijn verhoudingen, waarbij x een tijdseenheid is. Bij buik spare ribs is x dan 1u. Kortom bij (buik) spare-ribs (en niet de baby-backs die we hier eigenlijk voornamelijk eten) is volgens mij de 3u-2u-1u verhouding nog niet eens zo verkeerd. Volgende keer wellicht ietwat langer in het...
  11. Zaagmans

    Spiezen rek WGA

    Staat het ding op het rooster of kan je het ook zonder rooster gebruiken?
  12. Zaagmans

    Weber summit charcoal grill

    Wordt als pizzasteen verkocht. Deze is 3cm dik. Net zo dik als KJ of wellicht zelfs een cm dikker dan die van KJ. Ik zal eens bellen met de winkel.
  13. Zaagmans

    Weber summit charcoal grill

    Gisteren tijdens een BBQ sessie kwam ik erachter dat de speksteen (die ik onlangs heb gekocht bij de beeldhouwwinkel) een scheur bevatte. De speksteen gebruik ik regelmatig ook als buffer en dan ligt ie op de platesetter. Geen idee of hij daardoor is gebarsten. Vaak pas ik de minion methode...
  14. Zaagmans

    SNS low profile back in stock

    I've used the SNS in my Weber 18"kettle and worked like a charm. I might consider buying this for my WSK. Thanks for the tip!
  15. Zaagmans

    Runderwangen

    Ik rook de wangen altijd eerst, en doe ze vervolgens in wat vocht/saus stoven. Dus dan krijg je meer een stoofpotje en niet alleen vlees. Wellicht iets voor de volgende keer, dat je de runderwangen beter in een stoofpotje kunt doen...
Terug
Bovenaan Onderaan