Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik gebruik 'm voornamelijk alleen met de oven-probe en dan krijg ik geen meldingen.
Die ene keer dat ik ook een vlees-probe heb gebruikt kan ik mij niet herinneren dat ik meldingen kreeg over probe 2 en 3, dus helaas.
Heb ook niets uitgezet in de software, voor zover ik mij kan herinneren.
Mooi verslag en het ziet er heerlijk uit! š¤¤
Klopt het dat het stuk spek geen zwoerd had?
Heb je wel eens porchetta met zwoerd gemaakt? Zo ja, wat heeft je voorkeur? Met of zonder zwoerd?
Mooie oplossing!
Brainfart: Nu nog een thermometer eraan en echt aansluiten op je BBQ "uitlaat". Dan kan je temperatuur gestuurd laten afzuigen en je hebt een zelfgemaakte bbq controller die werkt op basis van lucht afzuiging i.p.v. toevoer ;-)
3x-2x-1x zijn verhoudingen, waarbij x een tijdseenheid is. Bij buik spare ribs is x dan 1u.
Kortom bij (buik) spare-ribs (en niet de baby-backs die we hier eigenlijk voornamelijk eten) is volgens mij de 3u-2u-1u verhouding nog niet eens zo verkeerd.
Volgende keer wellicht ietwat langer in het...
Gisteren tijdens een BBQ sessie kwam ik erachter dat de speksteen (die ik onlangs heb gekocht bij de beeldhouwwinkel) een scheur bevatte.
De speksteen gebruik ik regelmatig ook als buffer en dan ligt ie op de platesetter. Geen idee of hij daardoor is gebarsten.
Vaak pas ik de minion methode...
Ik rook de wangen altijd eerst, en doe ze vervolgens in wat vocht/saus stoven. Dus dan krijg je meer een stoofpotje en niet alleen vlees.
Wellicht iets voor de volgende keer, dat je de runderwangen beter in een stoofpotje kunt doen...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.