Beef en Steak

Recente inhoud door Yehroon

  1. Y

    noskos the Greek, is het wat?

    Heb em inmiddels ook gekocht én gebruikt en kan beamen dat het een hele lekkere rub is! Mijn poging kun je hier zien :)
  2. Y

    1e keer gyros van kippendijen en procureur

    Vandaag op het menu: gyros van kippendijen en van procureur. Na het lezen van Frits zijn ervaring met de NOSKOS - The Greek rub (https://www.bbqgenootschap.nl/threads/noskos-the-greek-is-het-wat.30779/ ), werd ik toch wel enthousiast om dit ook te gaan proberen. Met wat aanwijzingen m.b.t...
  3. Y

    noskos the Greek, is het wat?

    Tot welke kerntemperatuur raden jullie de lapjes procureur te grillen? Ga dinsdag gelijk die kruiden in Delft ophalen bij de BBQ exclusief Store 😊
  4. Y

    Pork Kebab spiezen tandoor style

    Ik heb mijn setje vrijdag binnengekregen en ga er vanavond mee aan de slag! Ben benieuwd!
  5. Y

    Voor het eerst koud gerookte zalm

    Mooi foto’s, mooi opgemaakt bordje en goed verhaal, Huib! (y)
  6. Y

    .

    Het BBQ aluminium van 44cm (!) is weer te koop bij Lidl voor €1.99 :)(y)
  7. Y

    Hey!

    Hey allemaal, Mijn naam is Jeroen, ben 37 ½ (;)) en ben in het bezit van een Bastard Large. Ik volg dit forum al een tijdje, maar vond het nu maar eens tijd om me ook aan te melden zodat ik me kan mengen in de discussies! Mijn voorkeur heeft low & slow met geen voorkeur voor een specifiek...
Terug
Bovenaan Onderaan