Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gisteren een mooie dag.
Wat vrienden over de vloer..pilsje erbij..spannende race gezien..zonnetje. Heerlijk!
Ze bleven eten dus ik had de picanha tevoorschijn gehaald.
Er zat aan 1 kant een erg dikke vetkap op dus die heb ik even flink getrimd. Ingesneden en in grof zeezout en versgemalen...
Ik heb inderdaad een rek erbij gekocht om wat meer accessoires te kunnen gebruiken. Dit is de: Grill Guru Groot Roestvrijstalen Flip Rooster 46 cm. Past perfect.
De halve rekjes gebruik ik voornamelijk alleen als ik in verschillende zones wil werken.
Gisteren eindelijk eens voor de eerste keer pulled pork gemaakt.
Had nog een stuk liggen van 2.7kg die eraan moest geloven. Ik heb de methode van Dennis gebruikt met als enige aanpassing de injectievloeistof. Hier heb ik gekozen voor Jus met uitjes (gepikt uit het brisket recept van Dennis 😊 )...
Ik ga binnenkort een weekje naar de camping en overweeg de GG compact mee te nemen. Alleen spookt het door mijn hoofd dat hij er niet meer staat als ik wakker word...of terugkom van een uitje :(
Ik werk met de KJ 2 dat even ter aanvulling.
Ik meet de temperatuur met de thermoworks smoke en de probe ligt iets links van het midden van het rooster.
De thermometer van de Joe zelf gebruik ik alleen om een indicatie te krijgen voor wanneer ik de Heatdeflectors tegen elkaar leg en de schuiven...
Ik neem altijd de tijd om de kamado op te warmen. Ik leg hierbij de halve heat deflectors gescheiden van elkaar er alvast in zodat die er niet koud ingaan. Pas als ik een tamp van 180 heb bereikt dan leg ik de heat deflectors bij elkaar en zet de schuiven op de juiste stand. Die pas ik aan tot...
Goedemorgen allen :)
Gewoon een vraag uit nieuwsgierigheid.
Als je de kamado op temperatuur hebt, zeg 160 graden, en hij blijft stabiel. Dan kan daarna het vlees erop en dan zal de temperatuur dalen omdat het vlees koud is en de probe er dichtbij ligt.
Blijven jullie dan van de schuiven af...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.