BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Wes007

  1. W

    Aanbiedingen kamados bij Firestation 18 t/m 31 mei

    Bij barbecuexxl is die zelfs 699. De large versie. https://www.barbecuexxl.nl/kamado-bbq/monolith/basic-zwart-onderstel
  2. W

    Bastard basic vs Masterbuilt Classic

    Maar qua grootte van het rooster. 46 vs 49 cm?
  3. W

    Bastard basic vs Masterbuilt Classic

    Goedenavond mede bbq liefhebbers, Ik ben er nog niet helemaal over uit welke kamado ik wil aanschaffen. Het wordt mijn eerste. Ik kijk dus vooral naar een goed instapmodel die in de toekomst nog is uit te breiden. Ik twijfel momenteel over the bastard basic large compleet of Masterbuilt...
  4. W

    Cooking Grate System voor oa Weber 57cm ketel

    Ja het werkt prima hoor, maar ik zou de versie van bbq toro kopen. Vrijwel hetzelfde maar dan 30 euro goedkoper. Ook op. Amazon te vinden
  5. W

    Easterwood methode

    Ja het zou dezelfde plaat moeten zijn, maar dan moet het gewoon lukken. Hoe bevalt de Summit eigenlijk? Machtig apparaat volgens mij!!! 😁
  6. W

    Easterwood methode

    Ik gebruik de original kettle 57. Oww maar opstoken maar 160 graden met de diffuser plate gaat dus prima? Ben vooral benieuwd welke temperaturen de diffuser plate kan hebben aangezien Weber een temperatuur van 95 tot 135 graden adviseert
  7. W

    Easterwood methode

    Hoi Frits, Dank voor je reactie. Het probleem is vaak dat ik te weinig ruimte heb en daarom de gehele oppervlakte wil gebruiken. Zou ik dan toch de diffuser plate kunnen gebruiken en opstoken naar 160 graden?
  8. W

    Easterwood methode

    Goedemorgen, Ik wil graag spareribs op de easterwood methode bereiden. Daarvoor moet ik de bbq indirect naar 160 graden stoken. Hoe kan ik dit het beste doen? Kan ik hiervoor de diffuser plate gebruiken? Volgens Weber is de plate namelijk bedoeld voor temperaturen tussen de 95 en 135 graden...
  9. W

    Mijn ribje was wat droog. Hoe los ik dat de volgende keer op?

    Afgelopen weekend weer spareribs gemaakt. Dit keer gehaald bij de lokale poelier. Wat een feestje was dat 😁 en dat voor 7,95 per kilo. Voor mij niks anders meer.
  10. W

    Mijn ribje was wat droog. Hoe los ik dat de volgende keer op?

    Maar is dat echt een vereiste of heb jij zonder pekelen ook goede resultaten met de dikbevleesde ribbetjes?
  11. W

    Mijn ribje was wat droog. Hoe los ik dat de volgende keer op?

    Ja een natte pekel zou nog zeker kunnen. Maar ik hou het maar bij de spareribs zonder ketting. Daar heb ik eigenlijk altijd goede ervaringen mee
  12. W

    Mijn ribje was wat droog. Hoe los ik dat de volgende keer op?

    Wat mij betreft staat dit los van bbquality. Kan overal gebeuren. Dit is alleen mijn ervaring die ik wilde delen. Niks meer niks minder. Overig vlees wat ik had besteld was overigens gewoon hartstikke goed. Ik lees trouwens veel vaker dat als je kiest voor spareribs met ketting dat je meer kans...
  13. W

    Ervaring bbquality.nl ?

    Ja wellicht is het overige vlees wat ik heb besteld wel gewoon goed. Jammer idd dat de spareribs droog waren. Ik hou het wat dat betreft maar bij de lokale slager.
  14. W

    Mijn ribje was wat droog. Hoe los ik dat de volgende keer op?

    Ik denk ook de manier van invriezen. Ik ben ervan overtuigd dat goede kwaliteit ribben niet droog worden bij bijvoorbeeld de 321 methode. Kan het anders niet verklaren dat tientallen keren spareribs van de lokale slager altijd sappig en mals waren. En nu 3 ribbetjes van bbquality gortdroog...
  15. W

    Mijn ribje was wat droog. Hoe los ik dat de volgende keer op?

    Ik denk toch echt dat ik gewoon 3 slechte ribbetjes had van bbquality. Mede omdat ik tegelijkertijd ribbetjes van de lokale slager op exact dezelfde wijze had bereid. En die waren wel gewoon goed. Ik heb regelmatig spareribs gemaakt maar tot nu toe slechte ervaringen met de spareribs van...
Terug
Bovenaan Onderaan