BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Werner

  1. W

    Burnd end frikadellen

    Ik heb ze 1× rustig om geroerd, in totaal 45 min.laten staan op een tempratuur van ruim 175'C ze waren verrukkelijk dat wel, voor mn kinderen moet ik alleen een andere combinatie maken van rub en saus,maar daar gaan we weel uitkomen. Chocolade zat ik aan te denken 🤔🤣😅
  2. W

    Burnd end frikadellen

    Een dingetje had ik wel mn saus begon niet te pruttelen (koken) omdat ik denk ik de gehele sessie op indirect heb gegrilde. Had ik om moeten schakelen naar direct grilling?🤔
  3. W

    Burnd end frikadellen

    Eindelijk de tijd genomen voor de op verlanglijst staande burnd ends frikadellen te bereiden.😋 Heb er wel langer over gedaan dan 1 uur en 5 min. (Omdat ik slecht ter been ben na een zware operatie) Maar ze zijn gelukt!😃, heb mn eigen gemaakte rub gebruikt,die ik ook voor koud roken van buikspek...
  4. W

    Waar het beste vlees halen?

    Ik weet in Amsterdam een slager die halal vlees heeft te kust en te keur,zijn picanha smaakt voortreffelijk en voor een redelijke prijs. De slagerij zit in een soort van Supermarkt en heet versmarkt van Swinden op de eerste van swindenstraat 45 in Amsterdam. Het is een stukje rijden, ook voor...
  5. W

    Voorstellen

    hallo beste mensen op dit forum. Ik ben Werner kom uit Hilversum. Mijn interesse gaat uit naar warm, koud roken,direct en indirect grillen. Na wat jaren te barbecuen op een weber 57cm en warm roken op de wsm,wilde ik eens wat meer om heen kijken wat recepten ,technieken nieuws en weetjes die er...
Terug
Bovenaan Onderaan