Beef en Steak

Recente inhoud door W3b3r-Bokx

  1. W3b3r-Bokx

    Stoofvlees op Master touch premium

    Klopt was ook heerlijk! Was gelijk een voorraad voor in de vriezer 😁. Het stoofbiertje is echt een aanrader!
  2. W3b3r-Bokx

    Stoofvlees op Master touch premium

    Gisteren de bbq goed schoongemaakt en vandaag was het tijd voor stoofvlees. Hiermee ook gelijk voor het eerst de minion methode gebruikt in combi met de rookring en diffuser plate. Vlees mooi op smaak gemaakt met een speciaal stoofbiertje en +/- 5 uurtjes laten stoven. Was heerlijk en de...
  3. W3b3r-Bokx

    Gerookte kipfilets en pizza

    Vandaag weer de voorraad aangevuld met gerookte kipfilets, deze gisteren in de pekel gezet en vandaag op de weber. De bereiding zelf gaat toch niet helemaal naar mijn wens, dus volgende keer ga ik het proberen met de minion methode onder de diffuser ipv de snake rondom. Iemand toevallig tips...
  4. W3b3r-Bokx

    Jaarwisseling traditie

    Dat zeiden mijn zwagers ook al 😂 Vooral het opeten was wel aan hun besteed 😂
  5. W3b3r-Bokx

    Jaarwisseling traditie

    Net zoals vorig jaar zou ik dit keer met de jaarwisseling weer pulled pork (procureur) maken. Gaat denk ik een traditie voor mezelf worden, als het niet op aandringen van de familie is 😂. Daarnaast ook het idee om buikspek te maken voor eigen voorraad. Dit keer de avond van te voren de bbq...
  6. W3b3r-Bokx

    Kippedijecake!

    Lekker hoor! Vandaag hetzelfde gemaakt :)
  7. W3b3r-Bokx

    Kippendijencake

    Vandaag een gerecht gemaakt die ik al een tijdje wilde maken en geen spijt van! Heb het recept van melebest gebruikt, maar er een kleine eigen draai aan gegeven. Vanmiddag begonnen met de voorbereidingen en de bbq op de 120 graden gezet, vanavond rond 6uur konden we eten en... het was...
  8. W3b3r-Bokx

    Pulled pork voor de jaarwisseling

    Dankje, dat dacht ik ook eruit gaan met een knal :) 🐷
  9. W3b3r-Bokx

    Pulled pork voor de jaarwisseling

    Gisteren op de weber master touch premium pulled pork gemaakt. Om 8:00 begonnen met de voorbereidingen en rond kwart voor 9 het vlees erop gelegd. Toen beide stukken rond de 70 graden waren ze ingeplakt met een glase van bbq saus, honing en appelsap, ingepakt in aluminiumfolie en nog wat...
  10. W3b3r-Bokx

    Chicken wings

    Nee niet rubberig maar dat je net ff iets meer moeite moet doen om het los te krijgen. Maar inderdaad misschien wel even verhogen op het einde goeie tip!
  11. W3b3r-Bokx

    Chicken wings

    Chicken wings op de master touch premium gemaakt. Smaakte goed 😋, alleen vond ik het velletje net iets te taai, iemand een idee hoe dat volgende keer te voorkomen?
  12. W3b3r-Bokx

    Eerste keer stoofvlees uit de dutch oven

    Wat voor hout zou je dan adviseren? En rook je het vlees dan wel in de dutch oven?
  13. W3b3r-Bokx

    Eerste keer stoofvlees uit de dutch oven

    Zou ik zeker doen, echt een aanrader 😋
  14. W3b3r-Bokx

    Eerste keer stoofvlees uit de dutch oven

    Vandaag voor het eerst stoofvlees gemaakt in de dutch oven op de weber master touch premium. Als inspiratie het recept van bbq junkie gebruikt. Voor de eerste keer zeker tevreden, volgende keer ga ik het kruidiger maken. De temperatuur in de bbq was mooi stabiel maar volgende keer meer...
Terug
Bovenaan Onderaan