Beef en Steak

Recente inhoud door Travelling Crow

  1. T

    mijn nieuwe bakplaat

    🫣
  2. T

    Bastard pro

    Wat een smak geld, ik kan me nog herinneren dat de KJ Big Joe III 2399 koste… en dat is (voor mijn gevoel 🫣) nog niet zo lang geleden
  3. T

    mijn nieuwe bakplaat

    Ik mis de groentes :LOL:
  4. T

    Weber Summit vs. Kamado - Waarom een Weber Summit geen keramische kamado is (en dat ook niet hoeft te zijn)

    Ik kan me goed vinden in je redenering! Ik vraag me alleen af; is er ook een rotisserie verkrijgbaar voor de Summit? Een spit is voor mij echt een ‘must have’
  5. T

    Een lekker lang verslag van ons Triple-T Veteranen Weekend 2024-2025

    Wat een verslag, het lijkt wel of ik voor 2 weken eten en drinken voorbij heb zien komen! :ROFLMAO:
  6. T

    Welke maat Weber BBQ?

    idem
  7. T

    Welke maat Weber BBQ?

    Helemaal mee eens, mijn favoriete accessoire bij de 57cm is de spit. Je kan er zoveel mee en zijn niet eens zo duur tegenwoordig maar iedereen wordt blij van een kippetje van het spit, of picanha of shoarma dan wel gyros... mogelijkheden zijn eindeloos :cool:
  8. T

    Vraag over weber diffuser plate opstelling voor pulled pork

    Hoi Dennisvs, Sorry voor mijn late reactie. Ik legde altijd ik leg altijd 2 rijen briketten naast elkaar op het onderste rooster en tegen de wand v/d ketel. Daarbovenop nog een rij briketten. Wat houtblokjes aan het begin v/d snake omdat alleen de eerste uren rooksmaak in het vlees wordt...
  9. T

    Brisket voor de badge ;-)

    thnx, zat op de iPad en werkt dan allemaal niet zo lekker 😭
  10. T

    Brisket voor de badge ;-)

    o_O🫣 Ik kon zo’n 1, 2, 3 geen criteria vinden maar wist van de vorige sessie dat foto’s en een complete verhaal erbij hoorde :cry:
  11. T

    Bastard Large buitenkeuken huisvlijt

    Erg fraai gemaakt, ziet er super uit. Origineel ontwerp 💪
  12. T

    Ibe(er)rico Ribs met enorme tegenvaller

    Ziet er heerlijk uit, mooie foto’s en een prachtig biertje om het mee af te sluiten (y)
  13. T

    Brisket voor de badge ;-)

    Dank Zzzjon, Ik heb geen burnt nets gemaakt, mijn zoon (grootste eter) en vrouw houden niet zo van sausjes… Injecteren niet gedaan, doe ik wel met PP (Noskos wedstrijdrecept), maar ik denk niet dat de vettige beleving dan veel anders zal gaan worden. Maar ik ben het helemaal met je eens dat...
  14. T

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Beste accessoire voor de BBQ die er is naar mijn mening
Terug
Bovenaan Onderaan