BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door TomPLZ

  1. T

    Nieuwe tuin, dus nieuwe buitenkeuken!

    Heb ik inmiddels inderdaad! (was nog een oude foto :p)
  2. T

    Nieuwe tuin, dus nieuwe buitenkeuken!

    Goedemorgen beste mede-BBQ'ers! Een aantal weken geleden hebben we onze tuin laten aanpakken en alles laten afvoeren en opnieuw laten aanleggen. Inmiddels is alles klaar en wil ik jullie graag jaloers maken met mijn nieuwe trots! De overkapping is gemaakt door het tuinbedrijf van eiken palen...
  3. T

    Buitenkeuken zonder overkapping

    Ik heb zelf momenteel een buitenkeuken in bestelling staan van De Kolencentrale (geen idee of dit hier genoemd mag worden eigenlijk). Betreffen relatief betaalbare keukens gemaakt van europees eikenhout met natuurstenen bladen waarin een uitsparing gemaakt wordt die past bij je BBQ. Ben bij de...
  4. T

    Eerste keer brisket, en dat voor m’n verjaardag!

    Excuus voor de late reactie, had de vraag niet gezien. Maar nee, niet geinjecteerd!
  5. T

    ATB (48)

    Meneer Derksen, deze ga ik mooi overnemen op mn to-do listje!
  6. T

    Eerste keer brisket, en dat voor m’n verjaardag!

    Er waren nog 4 mini stukjes flat over. Behoorlijk schandalig, met 12 man 7kg op (voor trimmen dan) haha.
  7. T

    Eerste keer brisket, en dat voor m’n verjaardag!

    Heel erg bedankt allemaal voor de leuke reacties!
  8. T

    Eerste keer brisket, en dat voor m’n verjaardag!

    Haha ja, je moet altijd iets aan ruimte overlaten voor verbetering he :-D
  9. T

    Eerste keer brisket, en dat voor m’n verjaardag!

    En het eindresultaat! In totaal met 12 man genoten van de brisket en heb nog 4 slices flat over, de rest is allemaal op! Stelletje vreetzakken :p Was erg geslaagd, eigenlijk niks dat ik anders zou doen. Tijdens het rusten was de brisket van circa 93C naar 67C gezakt in de koelbox na circa 5 uur...
  10. T

    Eerste keer brisket, en dat voor m’n verjaardag!

    Nee deze heb ik dr rond 10:30 opgelegd dacht ik. Gewoon gewacht tot er een bark op zat en verder niks speciaals mee gedaan.
  11. T

    Eerste keer brisket, en dat voor m’n verjaardag!

    Alvast wat burnt ends als lunch. Dit is misschien wel het meest barbecue-igste stukje barbecue dat ik ooit gegeten heb. Kwijl... Daarnaast net even in de brisket geprikt. Een groot stuk van de flat zakte de thermapen in door zn eigen gewicht zo mals. Denk nog een kwartiertje tot de rest dr ook...
  12. T

    Eerste keer brisket, en dat voor m’n verjaardag!

    De interne temperatuur schiet wel hard omhoog na het inpakken. De temp die de meater aangeeft van de omgeving is niet helemaal juist (iets te hoog lijkt het). Kan het zijn dat de brisket (ca 7kg voor trimmen) al klaar is na 6 uur?
  13. T

    Eerste keer brisket, en dat voor m’n verjaardag!

    Niet iets specifieks. Ik had het liggen en leek me een mooie kans om het te gebruiken.
  14. T

    Eerste keer brisket, en dat voor m’n verjaardag!

    Update time. De brisket is ingepakt in slagerspapier! Nog wat foto’s:
  15. T

    Eerste keer brisket, en dat voor m’n verjaardag!

    Die balletjes was een ingeving van m’n vriendin, dus helaas alleen gekruid en niks bijzonders.
Terug
Bovenaan Onderaan