Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Als je nou eens begint met een goeie rub de avond van te voren .... En dan goeie ribs van de slager en de 3-2-1 gewoon , met appelsap in de folie. En een lekkere saus om af te lakken... De rub, kwaliteit ribs en aflak is nogal belangrijk
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Normaal gesproken moet die code er wel inzitten..... Heb je foto ? Er staat wel weber op ? Ja, gekke vraag, maar heb nog nooit van imitatie weber gehoord
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Heerlijk die doorontwikkeling ... En beter goed gejat dan slecht verzonnen. Mooi ding !
Ja, ze hebben de naam veranderd in alleen Bastard. Internationaal en op Google beter (en netter) dan met black ervoor ;)
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Mooi ding. Ik heb de originele Smokenator. Kleine ervaring van een gebruiker:
Voordeel van juist geen onderplaat (maar alu folie) kan wel zijn dat het allemaal niet zo smerig wordt. Folie gooi je makkelijk weg. Of ga je de onderplaat alsnog met folie bedekken ;) ?. Qua concept is onderafdichting...
Tijdelijk..... Roept de vraag op waarom... Ze zijn namelijk duurzamer geproduceerd (van afvalresten) dan de standaard.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Ik begrijp altijd dat kokosbriketten , zoals ecobrasa, heter worden .... En je er daarom minder van nodig hebt... Is de weber dan een trendbreuk ? Een briket die niet zorgt voor een goeie temp boven de 150-175 om goed "direct" mee te grillen.... Mmmm......
Ook bijzonder dat ze op geen enkele...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.