Beef en Steak

Recente inhoud door Tommybear1979

  1. T

    Divide and Conquer vs Multilevel voor Bastard L 2018

    Ik heb een Bastard Large uit 2019. En wil nu toch wel eens naar zo'n multi level setup. Ook om verschillende grill/platen te gebruiken en evt nog iets met het vuur te kunnen doen. Mijn huidige rooster diameter is 49.5cm en past ook direct op de firebox. De Divide en Conquer geeft ook zo'n...
  2. T

    Kennismaken

    Van harte welkom Lucien! Veel plezier met alle bbq-kundige topics. Gr Tom
  3. T

    Gerookte kipfilet

    Ik maak het ook met enige regelmaat. Zo simpel en heerlijk. Geniet ervan!
  4. T

    Eerste keer pizza maken, tips gevraagd

    Bolletjes ondersteboven in semolina leggen alvorens je hem uitduwt. De buitenkant kant is iets droger en minder plakkerig dan de onderkant waar het bolletje op ligt. Ik zou zeggen kijk wat filmpjes van pizza maken.
  5. T

    Eerste keer pizza maken, tips gevraagd

    Maïsmeel gebruik ik altijd beetje op de pizzadeeg en beetje op de schep.
  6. T

    Pizza bakken

    Maïsmeel op de schep en op de steen. Werkt bij mij prima.
  7. T

    Kipgrillworst van kipdij, met of zonder vel?

    Nou ik kan jullie geruststellen. Ik heb de kippendijen uiteindelijk niet gebruikt voor de grillworst. Het bleek dat er nog een bot in zat en het fileren ervan ging me niet zo goed af. Dus de rest is in de vriezer gegaan om eens op de bbq te doen in z'n geheel. (Iemand nog tips voor kippendijen...
  8. T

    Kipgrillworst van kipdij, met of zonder vel?

    Top, dus gewoon klein snijden en mee malen.
  9. T

    Kipgrillworst van kipdij, met of zonder vel?

    Hi All, Ik heb opdracht gekregen om kipgrillworst te maken. Heeft mijn vrouw kippen dijen gekocht met velletje. Moet dat eraf voor ik er gehakt van draai? (Ben beetje nieuwe met worst) Gr Tom
  10. T

    Pizza’s op de ooni koda 12

    Wow, ziet er lekker uit! Zit ook al tijden te kijken naar een Karu 12, maar m'n vrouw is niet zo van pizza. Dus ik moet nog even volhouden en de perfecte pizza weten te maken om haar over te halen.
  11. T

    Mijn Bastard en hoge temperaturen

    Gisteren nog pizza gebakken op een bastard large met cast iron platesetter. Heb even de topvent er helemaal afgehad en bij 350 weer teruggeplaatst.
  12. T

    Francesinha, een heftige boterham

    Ik stuur wel een link naar deze pagina als mijn vrouw vraagt wat ik op m'n broodje gezond wil. Ziet er top en ook een mooi verslag!
  13. T

    Bastard CSG wil niet blijven branden

    Hoeveel / hoog heb je csg gevuld? Met deksel bedoel je neem ik aan deksel van bbq? Of doe je een deksel op de csg?
Terug
Bovenaan Onderaan