BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Tommybear1979

  1. T

    Pizza bakken

    Maïsmeel op de schep en op de steen. Werkt bij mij prima.
  2. T

    Kipgrillworst van kipdij, met of zonder vel?

    Nou ik kan jullie geruststellen. Ik heb de kippendijen uiteindelijk niet gebruikt voor de grillworst. Het bleek dat er nog een bot in zat en het fileren ervan ging me niet zo goed af. Dus de rest is in de vriezer gegaan om eens op de bbq te doen in z'n geheel. (Iemand nog tips voor kippendijen...
  3. T

    Kipgrillworst van kipdij, met of zonder vel?

    Top, dus gewoon klein snijden en mee malen.
  4. T

    Kipgrillworst van kipdij, met of zonder vel?

    Hi All, Ik heb opdracht gekregen om kipgrillworst te maken. Heeft mijn vrouw kippen dijen gekocht met velletje. Moet dat eraf voor ik er gehakt van draai? (Ben beetje nieuwe met worst) Gr Tom
  5. T

    Pizza’s op de ooni koda 12

    Wow, ziet er lekker uit! Zit ook al tijden te kijken naar een Karu 12, maar m'n vrouw is niet zo van pizza. Dus ik moet nog even volhouden en de perfecte pizza weten te maken om haar over te halen.
  6. T

    Mijn Bastard en hoge temperaturen

    Gisteren nog pizza gebakken op een bastard large met cast iron platesetter. Heb even de topvent er helemaal afgehad en bij 350 weer teruggeplaatst.
  7. T

    Francesinha, een heftige boterham

    Ik stuur wel een link naar deze pagina als mijn vrouw vraagt wat ik op m'n broodje gezond wil. Ziet er top en ook een mooi verslag!
  8. T

    Bastard CSG wil niet blijven branden

    Hoeveel / hoog heb je csg gevuld? Met deksel bedoel je neem ik aan deksel van bbq? Of doe je een deksel op de csg?
  9. T

    Rookworst

    Goed gelukt. Toch ook eens doen.
  10. T

    Eerste pizza's van de Ooni Koda 12

    Ik gebruik bloem bij uitdrukken/stretchen en als hij de juiste vorm heeft wat mais gries op de pizzaschep om het deeg op leggen alvorens ik begin met beleggen.
  11. T

    Ooni karu 12 vs ooni koda 12

    Ik ben ook nog bezig met de WAF ten aanzien van een Karu 12. Als ik het goed begrijp kan je met de Karu 12 drie soorten brandstof gebruiken. Hout, houtskool en gas (als je het gas inzetstuk accessoire hebt).
  12. T

    Gerookte kipfilet (1e keer) en op nieuwe de KJ Classic 1

    Ik gok dat je de volgende keer meer zal maken. Het is zo lekker!
  13. T

    Koud gerookte kaas

    Dat is toch zo lekker. Moet ik ook snel weer maken, alvast inkomen voor de Feestdagen:-)
  14. T

    Pizza op een dinsdag

    Ik gebruik deze tegen t plakken. Klein beetje op schep en steen. https://www.ah.nl/producten/product/wi203858/valle-del-sole-maisgriesmeel-voor-polenta-bramata
Terug
Bovenaan Onderaan