Beef en Steak

Recente inhoud door Tim van Zelst

  1. Tim van Zelst

    Iets voor de urban chef kamado?

    Oké thanx!
  2. Tim van Zelst

    Iets voor de urban chef kamado?

    Hallo, Een vriend van mij heeft dit over.. is dit iets voor de kamado urban chef?
  3. Tim van Zelst

    Waarom een sparerib rek?

    Hallo, Waarom gebruikt men een sparerib rek? Is dit zodat je meer spareribs kan maken of heeft dit ook nog invloed op de smaak?
  4. Tim van Zelst

    Procureur van de Vomar.

    Vandaag voor de derde keer mijn kamado ingebrand en daarna een heerlijke procureur van de Vomar klaargemaakt.
  5. Tim van Zelst

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd juni 2024!

    Ben nieuw, maar wat een leuk idee! Heb gestemd.
  6. Tim van Zelst

    Tim stelt zich voor

    Heb inmiddels als iets gemaakt en was super mals en lekker
  7. Tim van Zelst

    Varkens rib roast van de Vomar.

    De varkens rib roast was een groot succes! Super mals en smaakvol! Zelfs de mensen die normaal overal saus op doen zeiden dat het zelfs zonder saus lekker was.
  8. Tim van Zelst

    Varkens rib roast van de Vomar.

    Ik wil morgen zo'n zelfde stuk bereiden op mijn kamado, op welke temperatuur hielt je de bbq?
  9. Tim van Zelst

    Tim stelt zich voor

    Hoi mijn naam is Tim, Sinds een maand of twee heb ik een kamado, ik heb hier geen ervaring mee dus hoop op dit forum de tip en tricks te vinden. Ook recepten/bereidingswijze ben ik zeer geïnteresseerd in. Dus ik zal vooral aankomende tijd dingen volgen en wanneer ik iets gemaakt hebt het posten.
Terug
Bovenaan Onderaan