BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Thom_072

  1. T

    BBQ-street, wat vinden we er van?

    Iedere kok heeft zo z'n stopwoorden, na in genoeg keukens gewerkt te hebben raak je eraan gewemd😅 maar we kijken het vanwege 1 ding, het eten. Gewoon je culinaire oren aanzetten en de rest van lariekoek uitzetten😂. Wat pas echt vervelend is het stopwoord van HHB, maar dat is geen BBQ.... Was...
  2. T

    Messen, rotisseur editie

    Ik ga ervan uit dat de meesten mensen hier een beetje kennis of ervaring hebben met onze veel mis/gebruikte tool ooit: de mes. Misschien handig voor de nieuwe mensen hierzo (of voor de vergeetachtigen onder ons) is hier een kleine samenvatting van de messen waar wij de leukste setten mee...
  3. T

    Pulled Pork Compact

    Na een mooie vrije dagje in de tuin gestaan te hebben en m'n telefoon laten repareren. Hier de foto's en filmpje. Ik heb het recept van Smokey Goodness aangehouden voor 2,5 kg Procureur. Gerookt met kersenhout lokken. 4 uur indirect en daarna nog 3 uur ingepakt. Ook nog een uur laten rusten...
  4. T

    Pulled Pork Compact

    Hoi, Is hier iemand met ervaring voor Pulled Pork op de Bastard Compact? Ik heb geen grill guru, maar wel een simpele oven thermometer en kern thermometer. Ik ben van plan om of 2 kg of 2,5 kg te maken.
  5. T

    Story Time

    Hoi Hoi, hier ben ik dan. Gezellig om kennis te maken met de rest, ik ben Thom (23 jaar) en ik kom uit Alkmaar. Sinds Juni werk ik in een grill restaurant waar we iedere dag de kaart op een Big Green Egg draaien (hot&fast). Deze BBQ heeft me hierdoor getroffen sinds kort dat ik eindelijk...
Terug
Bovenaan Onderaan