Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik gebruik mijn spit rechtstreeks boven de hitte bron en vul alle twee zijdes met houtskool.
Grillen doe ik met gesloten deksel op 150 graden.
Dit gaat prima met een hele kip en met Gyros (op de foto). Af en toe de kerntemperatuur controleren van de kip ander wordt hij te droog.
Ben zelf ook aan...
Mijn creatie anderhalf jaar geleden, heb later een pizzasteen op het ronde uitgezaagde blad geplakt tegen de hitte van de bodem en ook van voorwieltjes voorzien. :)
Tip, Doe hem in een ovenschaal, en voeg er rijkelijk appelsap toe en dek de schaal af met dikke alu folie.
Zo kun je hen rustig 5 uur laten garen op 110 graden en blijft de kerntemperatuur rond de 86 graden.
Mocht de temperatuur plotseling oplopen dan blijf hij wel vochtig en verbrand de...
Hoi allemaal,
Ik ben Markus en een echte hobby kok. Kook zeven dagen per week voor mijn gezin.
Anderhalf jaar geleden heb ik zo'n kleine Black EGG aangeschaft bij de Lidl waar hij voor 50 euro in de uitverkoop was,
Heb vele video's bekeken en recepten gevolgd en werd steeds enthousiaster om...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.