Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Lijkt me erg lekker!
Lam heeft idd een uitgesproken smaak die niet door iedereen gewaardeerd wordt. Heb er zelf eigenlijk nooit aan gedacht dat je deze ook in een "pulled" versie kan maken.
Wat voor kruiden heb je in je rub gebruikt?
Ik zou zelf denken aan kruiden als knoflook, rozemarijn...
Titel: Over Rook - het handboek voor warm & koud roken
Auteur: Meneer Wateetons
ISBN 978 94 61 43 097 7
Taal: Nederlands
Aantal blz: 239
Waar te koop: o.a. bij starterculturen.nl en bol.com
Prijs in Euro's 25,95
Zoals de titel al aangeeft gaat dit boek niet zozeer over bbq maar over het roken...
Ik zag net trouwens deze advertentie op marktplaats. Kan misschien interessant zijn:
BBQ Rookhout Kersen
N.o.t.k.
https://link.marktplaats.nl/m1590164324?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.