Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hoi,
Ik heb ook een KJC3 en ik had de eerste keer pizza ook moeite om hoger dan 250-300 te komen.
De keren erna gewoon meer houtskool gebruikt (kolen mand ruim vol) en dan gaat hij zeker weten boven die 300.
Houtskool soort maakt ook nog uit denk ik. Maar met Dammers en Marubu (zacht en harde...
De bovenste (Black ranch kuba) was al mijn favoriete. Inmiddels heb ik ook de onderste (Black ranch argentina) geprobeerd, en mijn persoonlijke ervaring (op basis van 1 zak) is:
Hardheid/Ontsteking
Beide houtskool zijn vrij hard. Op basis van mijn gevoel lijkt het gelijkwaardig.
Niet gemeten...
mijn topvent is ook afgebladderd, maar het boeit me niet zoveel. Snap niet zo goed dat er zo’n probleem van wordt gemaakt. 🤔
Ieder z’n eigen mening natuurlijk 👍🏻
Thermapen mk4 besteld bij beef&steak.
M’n oude (goedkope) thermometer heeft het gisteren begeven. Nu toch maar eens de bekende duurdere variant proberen
Na lang zoeken eindelijk dit draadje terug gevonden….
Ik wil iets soortgelijks proberen dit weekend. Maar, vroeg me af hoeveel whiskey ik bij de pekel zou gooien. @Sander72 heb jij een advies?
Lekker zeg! Procureur steaks heb ik nooit gehad, kan ik me dit voorstellen als een soort van steak van draadjesvlees, of is dit meer als een karbonade/steak?
Ps.) gezien de handen van de kleine op de achtergrond heeft die ook lekker gegeten 😂👌
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.