Beef en Steak

Recente inhoud door StijnVanOnacker

  1. S

    Mooi weer, dus Pulled Pork

    Heeft er toevallig iemand een top receptje voor pulled pork die minder zoet is en wat meer zoutig? Wij zijn nogal gewend aan veel zout in onze gerechten
  2. S

    Mooi weer, dus Pulled Pork

    Mijn receptje Limoncello: 10 bio citroenen, goed wassen alvorens te beginnen Alle citroenen schikken met dunschiller. (Probeer zo weinig mogelijk van het wit mee te hebben) Doe alle schillen in een grote bokaal en schenk er 1 liter pure alcohol bij. (Kun je gewoon in de Carrefour vinden) Dit...
  3. S

    Mooi weer, dus Pulled Pork

    Bedankt voor de tips en het stickertje  :P Volgende keer ander sausje. We geven niet op 🖒
  4. S

    Mooi weer, dus Pulled Pork

    (intussen alle foto's correct geupload naar het forum) Snap het niet.  Denk dat ik gewoon de appelazijn in de saus niet lekker vind.  En vlees heeft vele droge smaakloze stukken. Heb wel niet ge?njecteerd, maar dat zou toch niet mogen Gelukkig was mijn zelfgemaakte Limoncello wel heerlijk en...
  5. S

    Mooi weer, dus Pulled Pork

    Teleurgesteld in de smaak.  :( Vind het eigenlijk echt niet lekker
  6. S

    Mooi weer, dus Pulled Pork

    weet niet wat ik verkeerd doe, ik zie ze wel... ik zal het morgenochtend bekijken hoe ik ze hier online kan krijgen.  Intussen al op 85 graden.  Ik ga tot 92 en dan pullen
  7. S

    Mooi weer, dus Pulled Pork

    Zien jullie mijn foto's? Op mijn laptop zie ik ze, maar niet op mijn gsm.  Wat doe ik Verkeerd?
  8. S

    Mooi weer, dus Pulled Pork

    het word dus Snake. Ready, set, Go...
  9. S

    Mooi weer, dus Pulled Pork

    Bedankt voor de tips.  Ging sowieso het wedstrijd recept van Noskos aanhouden, maar een eerste keer is altijd spannend
  10. S

    Mooi weer, dus Pulled Pork

    had besteld zonder been, maar blijkbaar zat er toch nog een 700gram been in... in de PigWing rub en nachtje in de frigo. Nu twijfel ik tussen minion en snake op de Weber gbs 57.  Wat zouden jullie me aanbevelen. Mijn brandstof is de Weber briketten (ja ik weet het...)
Terug
Bovenaan Onderaan