BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door SpooN_05

  1. SpooN_05

    Hallo Grillmasters

    Welkom Mr. Kole šŸ™‚
  2. SpooN_05

    Koud gerookte zalm van Ewald

    Overlaatst 2kg zalm koud gerookt en is ondertussen ook al op. Dus denk dat je eigenlijk altijd te weinig maakt. Ach dat is een teken dat het smaakt
  3. SpooN_05

    Beenmerg en koud gerookte steak tartaar

    Een tijdje geleden op een donkere avond heb ik koud gerookte steak tartaar en beenmerg gemaakt. Enkel ben ik deze vergeten te posten.šŸ¤¦ Dus bij de slager een stuk dikke ziel gaan halen. Deze fijn gesneden en kon daarna even op de bbq voor een koud rook sessie van 25min. Heb beukenmot...
  4. SpooN_05

    Gerookte kipfilet

    Heb ze vorige week voor het eerst gemaakt. šŸ˜‹. Enkel hebben ze bij mij maar 1u in de pekel gelegen.
  5. SpooN_05

    The Bastard VX - Jullie ervaringen?

    Idd, heb met black friday de kj3 gekocht. Er ging toen 500ā‚¬ van de prijs
  6. SpooN_05

    Chips (en een ribeye)

    Dat klopt, volgens mij heb ik dat programma ook gezien.
  7. SpooN_05

    Fotowedstrijd augustus 2023 - desserts en toetjes.

    https://www.bbqgenootschap.nl/threads/snickers-toetje.34572/
  8. SpooN_05

    "Snickers" toetje

    Dag iedereen, Aangezien dat ik het onderwerp had gekozen voor de foto wedstrijd. Kon ik niet anders dan een dessertje te maken. Had ooit jeroen de pauw dit dessertje eens zien maken in 1 van zijn tv programma's. INGREDIƋNTEN: 125 gram boter 75 gram chocolade + nog wat extra voor de afwerking...
  9. SpooN_05

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd - juli 2023!

    Bedankt aan iedereen. Had eigenlijk niet verwacht dat ik zou winnen omdat er zo veel mooie inzendingen bij waren. Heb voor het volgend onderwerp iets gekozen dat ik eigenlijk zelden maak op de bbq (buiten appelcrumble). Dus laat jullie heerlijk dessertjes en toetjes maar zien.
  10. SpooN_05

    Kamado Joe schuift op onderstel

    Wou het juist schrijven. Mss wat vilt aan het onderstel plakken
  11. SpooN_05

    Krieltjes in zout & askorst

    Heb er met de thermapen doorgeprikt. Ging niet echt gemakkelijk. Maar na even heen en weer bewegen ging de thermapen door de korst.
  12. SpooN_05

    Krieltjes in zout & askorst

    Even het receptje hier neer schrijven. 200 gram grof zeezout 200 gram bloem 200 gram as (even door een zeef gehaald) Handvol rozemarijn Handvol tijm Lavas 480 gram krieltjes Beetje water Bakpapier Pan Hooi Het zout, bloem, as, fijn gesneden rozemarijn en tijm mengen en beetje bij beetje wat...
  13. SpooN_05

    Low and slow oosters buikspek.

    Hier liggen er ook 2 op. 1tje met een brisket run en de andere met een marinade van oestersaus, sojasaus, sesamolie, chilipoeder, bruine suiker en 5 spice
Terug
Bovenaan Onderaan