BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Spekkie

 1. Spekkie

  Online bestelde levering deels ontdooid

  Beetje aparte reactie. Hoe vies zijn handen ook zouden zijn, het vlees is vacuĆ¼m verpakt dus dit zou niks uit moeten maken. Heb je gezien dat het vlees nog in de verpakking zit of heb je dit misschien gemist?
 2. Spekkie

  Lamsfilet

  Heerlijk ziet het er uit. M'n schoonvader kwam vandaag aanzetten met lamshaas, zou je dit op dezelfde manier kunnen bereiden? Of verpest ik dit stukje vlees dan?
 3. Spekkie

  Slagers omgeving eindhoven

  Ras in Soerendonk šŸ‘
 4. Spekkie

  Al die Botten!

  Wat ik ook vaker doe, is de botten halveren en dan roosteren. Daarna bouillon van trekke. Geeft nog wat meer diepgang. Of het iets toevoegt of juist wegneemt qua gezondheid durf ik niet te zeggen
 5. Spekkie

  Pizza steel ervaring?

  Dit filmpje laat in ieder geval zien dat het in theorie op staal ook prima zou moeten lukken: Heb er zelf echter geen ervaring mee, alleen met een steen en dat werkt ook goed.
 6. Spekkie

  zalm roken

  Lees onderstaand recept maar eens rustig door, daar staat het allemaal duidelijk omschreven. En ik kan beamen dat het heerlijk is(y)
 7. Spekkie

  Kamado goede prijs?

  Ik heb ook eerst een goedkope gekocht omdat ik eerst wilde kijken of het me zou bevallen. Gebruik nu zo'n 2 jaar een goedkoop model. Alles wat in het artikel staat over de kwaliteit klopt, maar dat maakt voor mij het plezier er niet minder om. En ik heb natuurlijk ook geen...
 8. Spekkie

  (Ver)fijn(d) avondje BBQ geweld

  Ik vind het wel lekker lezen zo, een compleet menu. Ziet er erg lekker uit. Ik heb altijd begrepen dat je bij het insnijden van het vet van de eend, je op moet letten dat je niet te diep gaat (niet in het vlees). Maakt dit volgens jou nog een verschil?
 9. Spekkie

  Roasted garlic alioli / mayonaise

  Bedoel je echt 5 hele bollen? Of 5 tenen? Geroosterde knoflook is echt heerlijk maar 5 bollen lijkt me toch wat veel šŸ˜²
 10. Spekkie

  PEKELEN MET COLOROZO volgens de EU-richtlijn.

  Aan de andere kant, als warm gaat roken om het gelijk te nuttigen dan is het zouten meer voor de smaak dan voor de conservering denk ik? Dus dan maakt het allemaal niet zoveel uit, behalve wat je zelf lekker vind.. Of zeg ik nu iets doms..?
 11. Spekkie

  PEKELEN MET COLOROZO volgens de EU-richtlijn.

  Ik dacht je voor vis echt geen colorozo mocht gebruiken? Zie ook:https://www.bbqgenootschap.nl/threads/koudgerookte-zalm-minder-zout-experiment.23842/
 12. Spekkie

  Commode ombouwen?

  Gevoelsmatig heb je bij de eerste meer ruimte om je deksel goed te kunnen openen, mocht je hem tegen een muur plaatsen
 13. Spekkie

  Mexicaanse Carnita’s ala pulled pork.

  Ziet er goed uit!
 14. Spekkie

  Rendang gyoza

  Heerlijk! Gyoza is echt lekker man! 1 vraagje, heb ik over het gist heen gelezen? Aangezien je wel zegt dat je het laat rijzen?
 15. Spekkie

  Pizza op de weber

  Misschien kunnen we concluderen dat een Weber niet voldoende isolerend vermogen heeft om boven de 250 te komen? Change my mind..
Bovenaan Onderaan