Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Klaar voor mijn eerste badge😇
Na ruim 1 jaar voor de 2e keer pulled pork gemaakt. Dit keer met een hele procureur. Hiervoor het volledige recept van Noskos gevolgd.
De avond van te voren heb ik de procureur voorbereid door. Het overtollig vet viel dit keer wel mee, hier en daar leek wat...
@BBCharlie, nee dit waren de eerste keren dat ik kokosbriketten heb gebruikt, daarvoor altijd houtskoolbriketten. Maar ik kan me ook niet herinneren dat ik een vreemde geur rook tijdens het opstarten van de bbq.
@Tjeerd, Alles was indirect naast de briketten bereid en had het lekbakje vervangen. Daar zou het dus niet aan kunnen liggen.
@Rens. , Een weeïge lucht inderdaad. Aansteken doen ik altijd met die geperste aanmaakblokjes (bruine).
De ingrediënten verschillen wel van elkaar, beide recepten van...
In mijn Voorstel draadje eerder vandaag deze vraag al gesteld, maar benieuwd naar mening van mensen die deze categorie volgen:
Enige tijd geleden had ik teriyaki gehakt balletjes gemaakt. Ik was hier nogal uitgeschoten met de geraspte gember naar mijn mening. Hierdoor een flinke gember smaak...
Goeie opmerking, voor beide balletjes (vrijwel gelijke bereiding als MOINK balls qua temperatuur) half om half gehakt van de supermarkt gebruikt. Dit waren wel 2 verschillende batches overigens.
Ik zal mijn vraag trouwens ook ergens anders op het forum plaatsen.
Bedankt voor jullie antwoorden!
Hey barbecue fanaten!
Ik ben Michael, ben nu ongeveer een 1 jaar in het bezit van een Weber GBS 57 en een klein eitje van de Lidl (27cm als ik het goed heb). Na hier wat mooie foto's gezien te hebben van bbq meubels, heb ik er zelf ook een gemaakt. Dan sta je toch niet zo te hannessen ;).
Nu...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.