BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Snellius85

  1. Snellius85

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Haha, je bedoeld denk ik horizontaal scheef ten opzichte van de poten? Ik had hem ook net neergezet en moest natuurlijk gelijk een foto maken :D. Ik heb hem wel recht tussen de poten gezet in ieder geval :). En ik deel je mening hoor, rood is lekker iconisch voor de Joe dus ik vind hem gaaf!
  2. Snellius85

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Haha ja man! Ik zie echt de voordelen niet die het grote prijsverschil rechtvaardigen....vooral niet tussen de 1 en 2. Ik ben wel van plan ooit nog die topvent aan te schaffen van de 2 en 3. Nee... ben zeer blij met de classic I!
  3. Snellius85

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Ik ben blij!
  4. Snellius85

    Tips gezocht voor krokant buikspek

    Geen rotisserie aanwezig nee :), ziet er lekker uit!
  5. Snellius85

    Tips gezocht voor krokant buikspek

    Top, bedankt voor de reacties zover! Ik denk dat voor deze stappen ga : - Inprikken van het vet - Zouten en het vlees zelf rubben - De dag erna zout eraf - Indirect op 110/120 tot de 70 kern - Opstoken naar 240/250 graden Uiteraard laat ik de resultaten zien :)
  6. Snellius85

    Tips gezocht voor krokant buikspek

    Super! dat is al een goeie tip, ik was ook al youtube af aan het scrollen... maar was inderdaad ook nog opzoek naar gebruikers ervaringen :). Thanks!
  7. Snellius85

    Tips gezocht voor krokant buikspek

    Hoi! Ik ben eigenlijk opzoek naar de gouden tip om buikspek zo krokant mogelijk te maken op de Kamado joe, ik heb een mooi stuk van een kilo bij de sligro gehaald en wil de huid dus eigenlijk zo krokant mogelijk krijgen. Nu lees ik hier en daar dat het nog best lastig voor elkaar te krijgen is...
  8. Snellius85

    Eerste keer Pork Belly Burnt Ends

    Dank jullie wel allemaal, ik had ze denk ik ook wel goed klaar gemaakt.... Ik had ze uiteindelijk ook op een hard broodje met wat augurk en bbq saus gemaakt en dat smaakte prima :). Misschien nog maar eens doen als de griep weg is :) Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk
  9. Snellius85

    Eerste keer Pork Belly Burnt Ends

    Blijkt dat ik 38.7 koorts heb, misschien is dat de reden!! xD. Ik heb noskos zijn recept aangehouden en ben voor 2,5 uur, 2 uur met inpakken en dan 30 minuten gegaan. De buren vonden ze wel heerlijk namelijk. Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk
  10. Snellius85

    Eerste grain fed picanha

    Ja he :) wel iets te heftig hoor... daardoor was hij hier en daar iets te donker geworden ondanks veel bewegen. Maar ach... al doende leert men zullen we maar zeggen. We hadden zelfs de deksel erop gehouden, maar alsnog vlogen de vlammen je om de oren. Iemand tips om dat aan te pakken? Er valt...
  11. Snellius85

    Kleine hoeveelheid Ecobrasa's aansteken

    Haha ja... daar zal zeeeeeer snel verandering in komen. ( side note : je bent goed bezig op youtube :D =D> )
  12. Snellius85

    Kleine hoeveelheid Ecobrasa's aansteken

    Om nog maar even hier op terug te komen, ik heb toch besloten om het Ecobrasa startertje te kopen... gelijk gebruik van gemaakt en wat een verademing is dat zeg... geen geklooi meer met aansteken. De vlammen komen letterlijk door het schoorsteeneffect er bovenuit. Ik kan hem iedereen aanraden...
  13. Snellius85

    Ouderwetse Moinkballs

    Klopt, dat hoor ik vaker... :) Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan