BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door sisi

  1. S

    kruidenmix grote verpakking

    Dank je wel, moet dan kijken als ik kan zien waar er maten bij zijn.
  2. S

    kruidenmix grote verpakking

  3. S

    Verschil Kamado joe en weber bbq

    Dank je wel voor alle antwoorden en tips. :)
  4. S

    Verschil Kamado joe en weber bbq

  5. S

    Advies grammen weegschaal merk

    Siempie fijn dat je het kwijt wil, wij zijn wat kennis rijker.Ik weet niet wat ik het liefst wil maken, nu in iedergeval nog niet. Ik rommel graag even en merk wel wat het gaat worden. Maar zo`n grammeding lijkt handig. Zijn die goedkope dingen de moeite waard voor de enkele keren die je het...
  6. S

    Even voorstellen

    Welkom :) Roken  ;) ik zie een heerlijke gerookte zalm voor me. Heerlijk.
  7. S

    Nieuw hier....

    Welkom.
  8. S

    ook even voorstellen

    Welkom Ron, maar een ding. Je krijgt hier altijd honger. :D
  9. S

    Even voorstellen

    Welkom Alex. gerookte zalm is ook lekker succes.
  10. S

    Weer eens een BCC

    Schatig, het staat erbij als van pak me dan als je kan. Maar ik kwijl hier van. Lekker.
  11. S

    Daar is het dan na 3 weken, jummiiiii

    Ik  vind www.aziatischeingredienten.nl en tokowijzer fijn, daar ik inSuriname geboren ben heb ik een lichte voorkeur voor aziatische eten.Voor de rest zoek ik namen van gerechten liefst autentiek en ga veel op youtube en zoek china japan korea enz naar recepten. Ik kook ook vaak dat soort...
  12. S

    Ossobuco uit de DO op herhaling

    Plaatje is mooi, zelfgemaakte pasta ook mooi en och wat was ik er graag bij.
  13. S

    Daar is het dan na 3 weken, jummiiiii

    Ik zou niet weten hoe het moet, ben nieuw hier. Misschien wil jij het doen of een ander die het kan. Alvast mijn dank.
  14. S

    Daar is het dan na 3 weken, jummiiiii

    Nog een.  Lap Yuk 1-1,5 kg buikspek 3gr DC#2 dry curing salt ( is op dit forum bekend) 10 gr kosher zout 20 gram suiker 60 gr dark soya ( geen indische soya) 60 gr ligh soya, chinese. ( [b]geen indische) 60 gr Shaoxing of sherry ( goede Shaoxing wijn rond de 5,00 euro, kan voor heel wat...
  15. S

    Daar is het dan na 3 weken, jummiiiii

    Recept van mijn worstjes. Deze heten Lap cheong. 1.25 kg mager varkensvlees ( ik had filetlappen) 400 gr varken vet.(ik heb speklapjes gebruikt,minder vet) 1/2 cup thin soya (chinese soya is dun)Geen indische soya nemen. 1/2 cup suiker 1/4 cup mei kwei lu chiew( rose wine 54% alcohol, moet...
Terug
Bovenaan Onderaan