Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag zag ik een soortgelijke verhoger bij de Makro liggen. Eigenlijk bedoeld voor een Dutch Oven, maar moest meteen aan deze post denken.
Mijn pizza was eindelijk echt PERFECT!!!
Briketten aan de buitenkant rondom, verhoger en dan de pizzasteen. Perfecte bodem nu…
Bedankt voor de tip!
Gisteren voor het eerst hasselback potatoes geprobeerd.
Netjes ingesneden, (ik weet dus nu al dat ik zo’n ding daarvoor ga kopen, wat een geklungel tussen die stokjes), wat olie en zout erop en even laten rusten.
Mengsel gemaakt van olie, boter, knoflook en bieslook om mee in te smeren.
Op de...
Omdat ik altijd probeer een beetje duurzaam te zijn wil ik geen houten ‘weggooi’ prikkers gebruiken om mijn hamburgers ‘bij elkaar’ te houden.
Op zoek naar tips… Wat gebruiken jullie?
Zojuist heb ik mijn Weber bakplaat ingevet met zonnebloemolie en met ca. 200° op de kop op de bbq gelegd.
Na dik een half uur, lijkt het aangekoekt bruin te zijn.
Wat te doen? Laten liggen of afvegen en opnieuw proberen?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.