Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Maiskip was heerlijk mals. Er bleef nog iemand eten, dus na de kip nog snel wat bbq worstjes er op. Aardappeltjes waren ook lekker, maar moesten idd wat langer.
Vrouwlief vroeg of ik voor het avondeten wilde zorgen. Tuurlijk! Dus de auto ingesprongen en naar de Hanos gereden. Eerste keer daar en manmanman wat veel en lekker eten daar. Mooi maiskippetje gezien en dus de keuze voor kip op blik.
In de supermarkt ff blik bier gehaald. Zag daar ook een...
Na 5 uur ingepakt, geen foto van omdat ik het zo snel mogelijk wilde doen. Kerntemperatuur was 72 graden. Water in het bakje was weg, dus dat zal de temperatuurstijging tot gevolg hebben gehad.
Training cook. Dit is wel veruit het langste dat ik op de barbecue iets klaargemaakt heb. Tot nu toe 2,5 uur spareribs laten garen, half indirect (zijrekjes met kolen, ribs in het midden van rooster).
Gaat nu naar 130.....
Of kan dat met de zone te maken hebben? Kerntemperatuur is na 3,5 uur al tijdje (bijna half uur denk ik, verbinding is keer weggevallen, dus grafiek opnieuw opgestart) op 69 graden.
De kerntemperatuur is van 13 naar 58 graden gestegen in 2 uur tijd. Als dat zo doorgaat en dootgaart, zou het wel heel snel zijn. Zal ook wel afvlakken.
Temperatuur ging geleidelijk omhoog. Op 100 graden op de rookstand gezet, met het idee dat die nog wel zou oplopen naar 120 om daar te stabiliseren. Waarschijnlijk iets te vroeg, want is nu al ruim een uur redelijk stabiel op 107 a 106 graden. De procureur gaart wel door, dus ga er niet te veel...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.