Beef en Steak

Recente inhoud door Schuurtje73

  1. S

    Maiskip op bierblik

    Maiskip was heerlijk mals. Er bleef nog iemand eten, dus na de kip nog snel wat bbq worstjes er op. Aardappeltjes waren ook lekker, maar moesten idd wat langer.
  2. S

    Maiskip op bierblik

    Vrouwlief vroeg of ik voor het avondeten wilde zorgen. Tuurlijk! Dus de auto ingesprongen en naar de Hanos gereden. Eerste keer daar en manmanman wat veel en lekker eten daar. Mooi maiskippetje gezien en dus de keuze voor kip op blik. In de supermarkt ff blik bier gehaald. Zag daar ook een...
  3. S

    Eerste gebruik van de wmt premium, Pulled Pork

    Dit nog over van de briketten, na 9 uur. Valt me niets tegen.
  4. S

    Eerste gebruik van de wmt premium, Pulled Pork

    Hey, wat leuk. Ff kijken hoe ik die andere krijg.
  5. S

    Eerste gebruik van de wmt premium, Pulled Pork

    Bij 92 graden kern, ging de zakthermo er makkelijk in, nu kwartier uitwasemen en dan weer dicht.
  6. S

    Eerste gebruik van de wmt premium, Pulled Pork

    Na 5 uur ingepakt, geen foto van omdat ik het zo snel mogelijk wilde doen. Kerntemperatuur was 72 graden. Water in het bakje was weg, dus dat zal de temperatuurstijging tot gevolg hebben gehad.
  7. S

    Eerste gebruik van de wmt premium, Pulled Pork

    Training cook. Dit is wel veruit het langste dat ik op de barbecue iets klaargemaakt heb. Tot nu toe 2,5 uur spareribs laten garen, half indirect (zijrekjes met kolen, ribs in het midden van rooster). Gaat nu naar 130.....
  8. S

    Eerste gebruik van de wmt premium, Pulled Pork

    Of kan dat met de zone te maken hebben? Kerntemperatuur is na 3,5 uur al tijdje (bijna half uur denk ik, verbinding is keer weggevallen, dus grafiek opnieuw opgestart) op 69 graden.
  9. S

    Eerste gebruik van de wmt premium, Pulled Pork

    Ik had niet moeten kijken, temperatuur stijgt nu in een keer door naar 125
  10. S

    Eerste gebruik van de wmt premium, Pulled Pork

    Inderdaad. Heb er appelhout bij in liggen en ruikt heerlijk. Buurman denkt er anders over volgens mij.
  11. S

    Eerste gebruik van de wmt premium, Pulled Pork

    De kerntemperatuur is van 13 naar 58 graden gestegen in 2 uur tijd. Als dat zo doorgaat en dootgaart, zou het wel heel snel zijn. Zal ook wel afvlakken.
  12. S

    Eerste gebruik van de wmt premium, Pulled Pork

    Temperatuur ging geleidelijk omhoog. Op 100 graden op de rookstand gezet, met het idee dat die nog wel zou oplopen naar 120 om daar te stabiliseren. Waarschijnlijk iets te vroeg, want is nu al ruim een uur redelijk stabiel op 107 a 106 graden. De procureur gaart wel door, dus ga er niet te veel...
Terug
Bovenaan Onderaan