Beef en Steak

Recente inhoud door Sander72

  1. Sander72

    Bbq Tangen

    Ze worden onder meer geleverd via Bidfood. Hier vlakbij zit een restaurant die door hen wordt beleverd. Ik sprak daar gewoon de chef aan en die wilde voor mij wel een paar tangen bestellen en laten leveren. Ik kon ze daar ophalen en cash afrekenen. Geen porto oid. Wat die tang voor mij zo fijn...
  2. Sander72

    Bbq Tangen

    Edlund. Dat is de ultieme tang.
  3. Sander72

    The basterd of green egg

    Volg je hart!
  4. Sander72

    Gefeliciteerd Majesteit!!

    Hiep, hiep, hiep! Ratatouille, dat wil ik ook nog eens zo mooi maken!
  5. Sander72

    WGA bbq table

    Hartstikke mooi gefreesd man! Dat wordt vast schitterend! Ik heb dit soort hout ook gebruikt voor mijn zijplankjes die na het lakken in weer en wind hebben gestaan. Op die lijmnaden gaat het dan werken. Kijk ook hier...
  6. Sander72

    Alternatief voor de viltrand op dr Big Green egg.

    Ik ben zeer tevreden met dat vilt. Mijn ei is tien jaar oud en brandt elke week. Dan slijt dat vilt. Onder je Volvo moeten ook af en toe nieuwe bandjes toch?
  7. Sander72

    Alternatief voor de viltrand op dr Big Green egg.

    Ik heb het vilt van mijn ei vervangen met hi-heat nomex vilt. Al een paar keer trouwens. Gaat prima. Als je doelt op 'infinity' gaskets, dan zal dat best gaan maar moet je de band iets verstellen denk ik. Dat 'vilt' is dikker.
  8. Sander72

    Kip van het spit

    Ziet er zalig uit... zijn dat kippedijtjes met vel ofzo? Mooi krokantje zo te zien! Krijg er trek van!
  9. Sander72

    Mijn beer can chicken perikelen

    Weber maakt top barbecues maar minder goeie briketjes.... lekker Ecobrasa halen!
  10. Sander72

    Oow jeetje hmmmm spareribs

    Zo zeg... lekker zitten bunkeren! Laat schoonmoeder maar schuiven.
  11. Sander72

    Eerste keer Yakitori

    Lekker man! Kip in hoisin met sesamzaadjes aftoppen na het grillen is ook zalig!
  12. Sander72

    Even voorstellen

    Welkom Ries, veel plezier en inspiratie hier! Wel meteen even een welgemeend advies. De kamado wordt erg heet aan de onderkant en zo als je die nu geplaatst hebt kan hij die hitte niet kwijt. Beter is om een vloerkruis of keramieke blokjes eronder te plaatsen zodat er wat lucht langs kan. Het...
  13. Sander72

    Zoals de naam zelf al waarschijnlijk genoeg zegt

    Welkom Geoffrey, veel plezier en inspiratie hier!
  14. Sander72

    Vraag over voorbereidingen koud gerookte zalm

    Er zijn gelukkig ook nog wel nachten die nog koud genoeg zijn... ga ervoor en let op de zon!
  15. Sander72

    Hot Sauce Workshop met Jolijn

    Ja leuk, ben dol op leuke lange projectjes samen... misschien kunnen we samen whisky stoken?
Terug
Bovenaan Onderaan