BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Sandeman

 1. Sandeman

  Speksteen / soapstone KJ classic III

  Dankzij NosKos (dankjewel weer Dennis :p) vraag ik me af of een speksteen van de KJ classic III op een Bastard Large zou passen. Heb al flink ge-Googled maar kom niet afmetingen tegen om te kunnen bepalen of dat past op een Bastard Large? https://www.bbq-nl.com/speksteen/
 2. Sandeman

  op zoek naar recept voor Pigwings / oerhammetje / spaakhammetje in een dutch oven

  heb ze inderdaad ook al een aantal keer bereid als ribs maar wilde een keer wat anders proberen ;-)
 3. Sandeman

  op zoek naar recept voor Pigwings / oerhammetje / spaakhammetje in een dutch oven

  Recent een Dutch oven gekocht, heb nog pigwings liggen die ik graag in de dutch oven wil bereiden. Iemand een lekker recept daarvoor?
 4. Sandeman

  Cannelloni Shotgun shells

  lees ook vaak op forums dat pasta niet gaar was, dat verhelp je door ze een dag eerder te maken en een nachtje in de koelkast te laten logeren (dan worden ze al zachter)
 5. Sandeman

  BBQ-street, wat vinden we er van?

  same here!
 6. Sandeman

  BBQ-street, wat vinden we er van?

  Met Pitmaster X heb ik ook niks, heb het idee dat hij een rol speelt om maar zo overdreven mogelijk amaaaazing Ameerikjaaans "Oh My GOD LOOOK AT THAT BEEEEF IT'S JUST SÓÓÓ AMAZINGLY JUICY, SEE THE AMAZING JUICES JUST POURING OUT OF THAT AMAZING BEEF" over te komen.
 7. Sandeman

  BBQ-street, wat vinden we er van?

  Op zich niet onaardig. Heb (volgens mij) hier wel eens gepost dat ik Ralph de Kok niet geweldig vond. Geen idee waarom (misschien oude filmpjes zitten kijken?) maar tegenwoordig wel helemaal fan van.. Met de anderen heb ik niet zoveel, Roel (pitmasterX) vind ik net té overdreven. De belg is...
 8. Sandeman

  Zelfgemaakt keukenmes

  zou het supervet vinden als ik iemand zou kunnen vinden die voor mij een gaaf persoonlijk keukenmes zou kunnen maken, lijkt me ook iets hebben om niet gewoon te bestellen ergens..
 9. Sandeman

  BBQ en whiskey

  Is voor een aantal liefhebbers onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Maar wat nou als je geen whiskey liefhebber bent, voegt whiskey dan misschien toch iets toe aan je ribs, pulled pork of gegrilde ananas? Rest van het gezin geen alcohol-liefhebbers (i know alcohol verdampt op de Q) en ik drink...
 10. Sandeman

  Hoeveel bot in spareribs

  dat denk ik ook als ik een lekkere tomahawk zie, vaak met een "lekkere" prijs erbij....en 20% wat je aan gewicht betaald aan bot...Mag wat kosten de "beleving" van een Tomahawk ;-)
 11. Sandeman

  pig wings

  nou vooruit, doe ik het ook nog een keer :-)
 12. Sandeman

  Fall of the bone Ribs - wel of geen waterbak?

  ik gebruik nooit een waterbak met ribs, je kunt ze dan inderdaad beter wat langer in het folie laten zitten..
 13. Sandeman

  Houtskool in bulk kopen?

  duidelijk (het gaat dan ook over de écht grote stukken, in de categorie wei-paal)
 14. Sandeman

  Houtskool in bulk kopen?

Bovenaan Onderaan