Beef en Steak

Recente inhoud door RuwePit

  1. RuwePit

    Nachos galore

    Ziet er heerlijk uit. Komt ook weer op (steeds groeiende) lijst!
  2. RuwePit

    THE KAMADOWAGON: Special Edition

    Supervet!
  3. RuwePit

    Porchetta

    M’n eerste porchetta. Nachtje in de baking-soda met zout. Daarna rub gemaakt van roosmarijn, tijm, basilicum, salie, sinaasappel rasp, citroen rasp, peper en zout. Buikspek gevlinderd en dubbel ingesmeerd met olijfolie en de rub. Vastgebonden en tot 70’ kerntemperatuur laten komen op 130’...
  4. RuwePit

    Porchetta vraag

    Ik ga morgen voor het eerst porchetta maken. Wat raden jullie aan? De buikspek prikken, rubben met baking-soda en zout en een dagje in de koelkast. 's Avonds de hele "marinade" met verse kruiden doen en dat een nachtje in de koeling voordat hij morgen op de bbq gaat? Of is het met verse...
  5. RuwePit

    Spareribs en appelcrumble

    Oh dat ziet er heel lekker uit. Die applecrumble ga ik ook snel eens maken
  6. RuwePit

    Fotowedstrijd juni 2025 - Latin Fiësta!

    Zelf geen ervaring mee, maar deze topic ga ik extra goed in de gaten houden...
  7. RuwePit

    Smashburgers van de plancha

    Ziet er heerlijk uit. Favoriet hier...
  8. RuwePit

    Koreaanse en Miso pulled pork

    Oh, dit ga ik ook eens proberen. Ziet er heerlijk uit.
  9. RuwePit

    Vikings bijl

    Knap als je dit zo kan; ik had het bijltje er allang bij neer gegooid
  10. RuwePit

    Beetje Pulled Pork

    Even een kleine twijfel over wat ik dit weekend eens wil de maken.... en nu weet ik het! Ziet er heerlijk uit
  11. RuwePit

    Picanha Churrasco

    @Dammetje Ik heb het inderdaad zo gedaan als @Sticky Fingers, alleen heb ik de kolen niet aan één kant geschoven. Temperatuur op 170 graden gehouden. De rotisserie kreeg ik gratis bij aankoop van mijn Bastard. Zat voor deze bereiding nog in de doos en had niet verwacht dat hij er snel uit zou...
  12. RuwePit

    Picanha Churrasco

    Dank je wel voor de tip! dat ga ik volgende keer (binnenkort) meteen doen.
  13. RuwePit

    Picanha Churrasco

    Na veel oefenen met Pulled Pork, spareribs, buikspek moest ik toch eens iets nieuws proberen. Dus voor de visite van zaterdag heb ik een Picanha gekocht en die met het spit klaargemaakt. Vet insnijden, zeezout er over. Daarna in mooie repen gesneden en met de verkant naar buiten in het spit...
Terug
Bovenaan Onderaan