Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mooie vragen Ewald,
De kip was een heerlijke maiskip trouwens
de brine had ik gevonden op het interwebs gevonden. (de basis)
1 liter water
60 gr zeezout
60 gr basterdsuiker
1 eetl gemalen zwarte peper.
4 laurierlaadjes
3 eetlepels gehakte knoflook, (improba, had geen verse meer in huis).
2...
Gisteren was het weer eens tijd voor een stukkie kiep... Daags van te voren de kip in een mooie brine gelegd.. Na 12 uurtjes zwemmen, afgespoeld, afgedroogd en lekker even laten liggen in de koeling. 's Middags lekker een jasje van Noskos the Jerk gegeven en samen met de inhoud van een...
3-2-1 staat voor tijdsdelen, niet voor uren. dus ja dat kan. alleen pas je de tijdsdelen aan. Ik kijk zelf altijd bij het inpakken hoe 'buigzaam' ze al zijn en pas daarop mijn inpaktijd aan. En aflakken/ Noskosbootje is bij mij echt geen uur. ook al zijn ze wel dik
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.