Beef en Steak

Recente inhoud door Ruud H

  1. Ruud H

    Even voorstellen

    Welkom Rafael... Veel leesplezier en succes met je zoektocht naar de Pelletsmoker
  2. Ruud H

    Hallo allemaal

    Welkom Patrick, Wat mn bovenbuurvrouw zegt!! ben benieuwd! Veel plezier op het forum!
  3. Ruud H

    Even voorstellen

    Welkom Bruno, Veel lees en leerplezier !!
  4. Ruud H

    Kippie op een zetel

    Mooie vragen Ewald, De kip was een heerlijke maiskip trouwens de brine had ik gevonden op het interwebs gevonden. (de basis) 1 liter water 60 gr zeezout 60 gr basterdsuiker 1 eetl gemalen zwarte peper. 4 laurierlaadjes 3 eetlepels gehakte knoflook, (improba, had geen verse meer in huis). 2...
  5. Ruud H

    Bbq Tangen

    Bij de jumbo verkopen ze meestal ook wel. Ik neem er altijd een paar mee omdat ik de neiging heb om ze weg te geven..
  6. Ruud H

    Kippie op een zetel

    Gisteren was het weer eens tijd voor een stukkie kiep... Daags van te voren de kip in een mooie brine gelegd.. Na 12 uurtjes zwemmen, afgespoeld, afgedroogd en lekker even laten liggen in de koeling. 's Middags lekker een jasje van Noskos the Jerk gegeven en samen met de inhoud van een...
  7. Ruud H

    Gefeliciteerd Majesteit!!

    Lekker hoor... ziet er weer prima uit..
  8. Ruud H

    Even voorstellen met mij Konnected Joe.

    Welkom Jordan, Stoer apparaat staat er zo!. Succes met het leren kennen van die rooie rakkert en veel leesplezier hier
  9. Ruud H

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Ik ben ook niet zo'n theedrinkert... zou je er een fijne rum cola in kunnen opmengen?
  10. Ruud H

    Zoals de naam zelf al waarschijnlijk genoeg zegt

    Welkom Geoffrey!! Lezen lezen lezen, doen, fouten maken, daarvan leren en nog veel meer doen.. zo heb ik het ook geleerd.
  11. Ruud H

    Dunne spareribs op 3 2 1 ?

    3-2-1 staat voor tijdsdelen, niet voor uren. dus ja dat kan. alleen pas je de tijdsdelen aan. Ik kijk zelf altijd bij het inpakken hoe 'buigzaam' ze al zijn en pas daarop mijn inpaktijd aan. En aflakken/ Noskosbootje is bij mij echt geen uur. ook al zijn ze wel dik
  12. Ruud H

    Paella En Smokey whiskey lime

    Lekker hoorrrrr
  13. Ruud H

    Weer een nieuweling

    Welkom Frits,
  14. Ruud H

    Vraag over voorbereidingen koud gerookte zalm

    Afgelopen nacht had prima gekund, Stapte vanmorgen op de motor, ben na 1 straatje teruggegaan om wat dikkere handschoenen te pakken.
  15. Ruud H

    Hot Sauce Workshop met Jolijn

    Wat Veluwse Bob zegt.....
Terug
Bovenaan Onderaan