Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ok. Ik denk dat ik dat uiteindelijk ook gedaan heb door op de bark af te gaan. Ik had ergens een bericht van Noskos gelezen dat ie uit gaat van een mooie bark om 'm in te pakken.
2 kg brisket flat is opgegaan en men was er enthousiast over. Ik vond het zelf iig een heerlijk stuk vlees.
Komende...
Tnx. Zojuist met 93 graden eraf gehaald. Met prikker even gevoeld en die ging er soepel in. Nog 3 kwartier geduld hebben.
Bij 67 graden had ik m ingepakt.
Misschien wat aan de vroege kant maar de bark zag er goed uit.
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Bedankt. Heb 'm haaks op de draad doormidden gesneden. Gisteravond ge?njecteerd en gerubd. Ligt nu in de smoker met paar blokjes hickory. Op +/- 110 graden.
Ben benieuwd wat t gaat worden.
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Ok. Dan ga ik dat doen.
Wordt 1e brisket voor mij dus mocht ik t verpesten dan heb ik nog een herkansing.
Bedankt!
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Zojuist antwoord gehad van leverancier. En inderdaad het is de flat. (Vandaar dat ik t bericht inmiddels aangepast heb).
Bedankt!
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Echt super lekkere ballen. Ik kan het recept iedereen aanraden.
Maar dat zullen de meesten hier al heel lang weten, denk ik zo.
Afgelopen weekend weer een paar van die ballen gemaakt en wederom waren ze op!
Later dan gepland maar hier dan toch het resultaat.
Temperatuur in de BBQ kwam uit op 110 graden. Eigenlijk wilde ik 120 graden aanhouden maar omdat de temperatuur heel stabiel op de 110 graden bleef hangen nam ik daar genoegen mee. Dat het daardoor wat langer zou duren voor de 88 graden...
Zo, vandaag later als gepland aan de slag gegaan. Zo rond 12 uur zijn ze gebroederlijk op het rooster geplaatst.
In het begin ging t vrij hard met de 2 procureurs die het dichtst bij het vuur lagen. Dus heb ze even van plek gewisseld en een hitteschild geplaatst.
Nu gaan ze redelijk gelijk op...
Bedankt voor de input Noskos!
Mogelijk heb ik het tijdens de workshop verkeerd ge?nterpreteerd. Zou zomaar kunnen :-/
Ik ga je als beginneling in ieder geval niet tegen spreken.
En uiteraard ook bedankt voor je geweldige site met mooie recepten.
Met een flinke vertraging, als gevolg van een verstopping in de afvoer van de keuken, ben ik dan toch van start gegaan.
Het eerste mooie stuk varkensvlees is ingerubd. Marinade injectie en dan inpakken in folie. Nog 3 te gaan.
Daar liggen ze dan. Ingerubd en marinade injectie gehad. Nu...
Dank je! Ze smaakte idd erg goed.
Tijdens de workshop waren we bezig met spareribs met een afgeleide vorm van de 3-2-1 methode ivm de tijd. Dat was dus een snelle variant, de 1,5-1-0,5 met een wat hogere temperatuur. En er werd verteld dat t vlees geen rooksmaak meer opneemt op t moment dat je...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.