BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Royz

  1. R

    Zalm op een plankje

    Na een paar keer een geslaagde pp gemaakt te hebben, nu de tijd voor eens wat anders. Ik had nog een zalmzijde in de vriezer liggen en hier maar de helft eens een keer bereid op een ceder plankje. Begonnen met wat zout, dille en geraspte citroen schil op de zalm Hierna een uurtje terug in de...
  2. R

    2de keer pp

    Vandaag maar weer een keer pulled pork gemaakt. Deze keer een iets kleinere van +- 1.5 kg. De slager in Duitsland waar we normaal gaan waren we net te laat, dus maar even door naar rewe gereden en daar een procereur gehaald. Ik heb mij ongeveer aan het recept van noskos gehouden. Gisteravond...
  3. R

    1ste keer spareribs

    Iedereen bedankt voor de tips. Ik zal ze meenemen voor de volgende keer. Eergisteren de moink balls gemaakt volgens het recept van noskos. Deze waren ook smullen.
  4. R

    1ste keer spareribs

    De temperatuur had Ik wel gemeten.. Alleen ben even kwijt wat die nu was :sleep:... Maar ze waren zeker lekker. Heb er ook geen klachten over gehad en ze hebben de volgende dag niet meer gehaald, dus dat is meestal geen slecht teken. Ze waren samen trouwens iets van 2.3 kg geloof ik.
  5. R

    1ste keer spareribs

    Het rekje was een inschattingsfoutje.. dacht dat ze net te groot waren om zo neer te leggen. Met inpakken zag ik dat het net ging dus daarna maar zonder rekje terug gelegd... @Tjeerd droog waren ze nog niet. Denk dat ik iets meer geduld had moeten hebben :censored:
  6. R

    1ste keer spareribs

    Het is wel al weer een paar dagen geleden maar toch ook maar even de eerste keer spareribs delen hier. Heb gebruik gemaakt van de 3-2-1 methode en een zelf een rub gemaakt, een beetje een basis rub van Google en dan een beetje aangepast naar eigen smaak. Uiteindelijk waren de spareribs niet zo...
  7. R

    Even voorstellen

    Toch nog even een foto van het eindresultaat.. Is natuurlijk allang op.vandaag gaan we eens een beercan chicken proberen.
  8. R

    Even voorstellen

    Even een sneak preview bij het inpakken.
  9. R

    Even voorstellen

    Hoi allemaal, Ik kom uit het "zonnige" zuiden en had tot nu toe op gas geknoeid, en nu toch maar eens begonnen op houtskool in een kamado. Vorige week een grill guru large binnen gekomen en vandaag begonnen aan de eerste pulled pork. Heb toch al wat handige tips op het forum gevonden voor een...
Terug
Bovenaan Onderaan