BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door royke

  1. R

    MOINK

    Snapk alles opgegaan! Je hebt er gewoon veul ste lekker en te weinig gemaakt! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. R

    Even voorstellen Summit Charcoal Kamado E6

    Congrats met dit geweldih gereedschap! Hier gaan zeker vele lekkere dingen vanaf komen.. Schoonmaken? Tip! Hoog temp 250 gr liefst hoger 20 min opstoken. Dan is het bekant helemaal schoon en verkoold binnen.. bij een kamado doe je dat ook zo. Een elektrische oven in de keuken met reiniging doet...
  3. R

    Saté van varkenshaas op de WGA

    Dat blijft gewoon altijd lekker! Eenvoud is vaak het beste/lekkerste Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  4. R

    Afdakje maken.

    Ziet er goed uit!! Mooi gemaakt. En super dat het water de goedekant op loopt. Wat je kan doen om hwt hout op de grond langer mee te laten gaan. Ie paar rubberen of dakleer stukjes eronder leggen zodat het 1 oid van de grond afkomt. Kan de wind het hout lucht drogen Verzonden vanaf mijn iPhone...
  5. R

    Tootsie's Pork Steaks

    Mohhhh die zien er lekker uit!! Tootsie weet wel wat lekker is Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. R

    Monolith gesignaleerd in West Friesland

    Gefeliciteerd ! Daar ga je veel plezier mee belven! Hier ook een monith gebruiker. Echt top ding! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. R

    Afdakje maken.

    Ik doelde niet op een hele instalatie. Maar je kan ook door middel van natuurlijke afzuiging iets maken. Tegen een dichte muur een valraam. Boven de bbq een kap maken waar je de rook mee begeleid. Zo iets dergelijks Des ondanks, mooi afdakje! Ofja het je mag wel van de afdak af Verzonden...
  8. R

    Afdakje maken.

    Je kan op de balken een spie maken met afschot 1cm per meter naar de afvoer Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. R

    Afdakje maken.

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. R

    Afdakje maken.

    Ziet er goed uit. Vergeet niet het dak genoeg afschot te geven. Dit ivm water en sneeuw. Hoe ga je de rook afvoeren? Gewoon zn beloop of ieta van een afzuiging of kap? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. R

    WGA vs Joy stove large

    Die heb ik ook zeker overwogen, nadeel vond ik dat de gaswga op de laagste stand nog erg hoog was, hierdoor low en slow lastig/minder mogelijk is. Kwa formaat schelen de napoleon en weber niet veel en deze heeft 2 branders waardoor low en slow erg goed werkt Verzonden vanaf mijn iPhone met...
  12. R

    WGA vs Joy stove large

    Ik ben ook een vervente kampeerder met de caravan +-6 weken perjaar. Ik heb een campingaz partygrill 600 en de kleine 300 gehad. Is het allemaal net nuet dus weer verkocht. Lang leven marktplaats.. Daarna een wga gekocht. Top ding! Echt een alles kunner. Low en slow, high en fast direcht of...
  13. R

    Hazenbout in de dutch oven

    Dat zijn wel tips ja.... ff opt rooster niet aan gedacht! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  14. R

    Hazenbout in de dutch oven

    Het smaakte echt lekker! Alleen de bbq smaak zat er niet in waar ik dat wel op gehoopt had.. Mischien rookhout volgende keer bij het vlees aanzetten of iets?? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  15. R

    Hazenbout in de dutch oven

    Is gedekt! Lekker met rode kool en aardappel kroketjes Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan