BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Ronny

  1. R

    Voorjaarsworst

    Ziet er goed uit! Verstuurd met Tapatalk
  2. R

    Easterwood spareribs

    Ziet er heerlijk uit! Zou ik best lusten. [emoji39] Verstuurd met Tapatalk
  3. R

    Hoeveel bot in spareribs

    Puur uit wetenschappelijk oogpunt gisteren, het uitgezocht [emoji1782][emoji41][emoji2957] Bij de slager 3 slabben, reguliere babyback ribs, gehaald gezamelijk gewicht 2.160 kg. Ik heb ze niet meer gewogen toen ze met vlees van de Q afkwamen, maar er bleef na een paar minuten 625 gram botten over.
  4. R

    Eerste keer Pizza van de Weber

    Dat ziet er heerlijk uit! Wat je zou kunnen doen is een bakpapiertje eronder en dan met een snijplank op de steen schuiven. Doordat je aan de papier trekt schuif je hem zo op de steen. Verstuurd met Tapatalk
  5. R

    Gerookte ribbetjes van wild zwijn

    Zo dat ziet er mooi en lekker uit! Verstuurd met Tapatalk
  6. R

    ToDo inkorten: Bavette rollade

    Ziet er top uit! Verstuurd met Tapatalk
  7. R

    Pulled Lamb Owensboro Style

    [emoji2960] wel een beetje herkenbaar. Ik ga elk jaar kijken bij de koeien die in de diepvries belanden, vind ook niet iedereen bij ons leuk. Maar ook dat bevind bij de dames te wennen [emoji39] Maar dit ziet er heerlijk uit. Ging het pullen nog wat lastiger omdat het nog niet helemaal op temp...
  8. R

    Max. grootte procureur/boston butt op Weber 57?

    Ik zou zeggen 1 grote is beter als 2 kleine omdat je dan ook meer de hoogte ingaat. Of je moet er 4 dien en stapelen en af en toe roteren [emoji39]. Of je doet geen Snake maar 1 bakje en af en toe een paar kolen erbij. Dan kan je echt heel veel kwijt op een 57! Verstuurd met Tapatalk
  9. R

    Spareribs op de camping

    Tijd en temperatuur gaan hand in hand. Dus de tijd is lastig te zeggen als de temperatuur niet bekend is. Maar gas of kolen maakt voor de duur niet uit. Ik zou rond 140 graden al met al rond de 4 uur rekenen. Verstuurd met Tapatalk
  10. R

    WGA ideeën

    Zolang je geen hele kalkoen probeert te maken kan bijna alles op een WGA! Rollade, kip, spek, biefstuk, spiezen, frikandellen, burgers enz. Soms het rooster eruit halen zodat je vlees, in een bakjes op het kolen rooster, naast de kolen legt om wat meer hoogte te krijgen. Dan past er heel veel...
  11. R

    Spare ribs recht op in de folie

    Persoonlijk doe ik altijd elke stap in een IKEA rek. Dan kan de rook ook goed overal komen. Nooit problemen mee gehad! Verstuurd met Tapatalk
  12. R

    Pulled Pork met vraagtekens

    Kleur van het vlees verandert niet echt door het gebruik van rookhout. En de rookring ziet er niet gedeeld uit. Het kan zijn dat je met de rub wat voorzichtig bent geweest. Maar een flink stuk vlees mag best flink rub hebben. Maar ook dat beïnvloed de kleur van het vlees niet echt. Maar idd...
  13. R

    De keuze is reuze! HELP!

    Ik zou haast zeggen op een 57cm kogel kan je alles doen wat je wilt. Het enige nadeel is dat het even 10-15 minuten duurt voordat je genoeg vuur hebt. Neemt niet te veel ruimte in, kan laag en hoog in temp, direct en indirect. Kost niet te veel. Verstuurd met Tapatalk
  14. R

    Gegrilde steak Arepa's

    Ziet er goed uit! Verstuurd met Tapatalk
  15. R

    Ouzo een Griekse trio?

    Ziet er uit als heerlijk genieten! En het eten ziet er ook top uit [emoji39] Verstuurd met Tapatalk
Bovenaan Onderaan