Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
+1
Denk dat in een woonwijk je dan ook regelmatig tegen de brandweer mag zeggen dat er niks aan de hand is.
Afgelopen zaterdag om 8 uur sochtends met rookhout op de bbq stond de buurman al op de stoep of er niks in brand was gevlogen :blush:
zat er eens overna te denken maar als je dan fruit hout gebruikt kun je zelfs eerst gebruiken als rook hout en daarna gebruiken als houtskool.
ik wikkel mijn rookhout (snippers) altijd in alu folie, als ze dan uitgerookt zijn dan gooi ik dat altijd op de kolen.
heb er tot nu toe 3 soorten gehad van black ranch
Argentina heeft tot nu toe lekkere grote stukken (gebruik ik voor low en slow)
Kuba heeft over het algemeen wat kleine stukken maar geeft ook een hogere temperatuur (af en toe redelijk wat gruis aanwezig)
En heb gister South Afrika geprobeerd...
Hier precies hetzelfde al 2 roosters versleten, die gbs rooster zijn om van te janken.
Laatst bij de lokale bbq winkel navraag gedaan naar die rvs roosters maar daar krijg ik te horen dat ze niet meer te bestellen zijn
wordt er met de hot devil staaf deze bedoelt ? http://www.hotdevil.eu/kokos-briketten/p-1a/KokosStavenU1.html
en heeft er al iemand ervaring mee ? wil een keer pulled pork gaan (proberen) te maken en ben benieuwd of deze er goed voor zijn
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.