Beef en Steak

Recente inhoud door Robkrekel

  1. Robkrekel

    Smashburgers van de plancha

    Ik zet hem ook op de vuurbox. Gaat prima.
  2. Robkrekel

    Wga vs briketten

    Ik heb een tijdje terug deze besteld. Zelfde vorm als ecobrasa. Of ze beter of minder zijn durf ik niet te zeggen, ben niet zo ervaren met ecobrasa.
  3. Robkrekel

    Wat kopen voor smashburger op Bastard VX Large

    Als het maar plat is, tegen hitte kan, en in je bbq past is het snel goed Ik heb zelf echter wel een mooie plaat, maar die gebruik ik ook op de joy stove, en op het stookvat. Ik heb ook nog een grilplaat waar ik een handvat afgeslepen heb. Die kan ook weer mooi op de WGA...
  4. Robkrekel

    Pulled pork in het groot, een kijkje bij mij in de keuken

    Een verbastering van zijn naam, Adriën oid?
  5. Robkrekel

    Tonnetje vol met kool

    Ik gebruik ook een voerton, en deze staat ook het hele jaar buiten, zelfs in de regen. Ik doe de deksel er los op, en dan sluit voldoende af. Normaal moet er zo'n stalen ring om die de ton afsluit, zoals deze
  6. Robkrekel

    Verjaardagsweekend

    Wat. Een. Verslag. Hulde, ziet er goed uit. Voor op je cadeaulijstje voor volgende jaar: https://www.bol.com/nl/nl/p/kruidenbuiltje-12cm-weis/9200000078776150/
  7. Robkrekel

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Kijk hier even https://www.bbqgenootschap.nl/threads/keuze-vacumeermachine.37173/
  8. Robkrekel

    Jouw vaste rub of glaze?

    Hier altijd de basisrub klaarstaan in de kast. Soms wat varianten hierop, of een heel andere rub. Ik gooi alles daarna gewoon weer in de basisrub pot, mits niet te exotisch. Verder gooi ik vaak komijn door een rub, wordt hier erg gewaardeerd. Soms ook gewoon uit de losse pols, theelepeltje van...
  9. Robkrekel

    Tafelspitz

    Ziet er goed uit hoor! Is dit wel zo? https://en.wikipedia.org/wiki/Tafelspitz Google weet het ook niet zeker
  10. Robkrekel

    BBQ borstel

    Bouwmarktborstel +1. Wel goed opletten dat het geen gecoat staat is, maar echt messing of RVS.
  11. Robkrekel

    Weber opstoken na eerste fase reverse sear

    @Faxie Het opwarmen/afkoelen van de q is niet de enige reden https://www.bbqexperiencecenter.nl/recept/reverse-sear-bbq-techniek-uitgelegd/
  12. Robkrekel

    BBQ Moestuin topic

    Ha, Fresno kon ik nog niet. Staat voor volgend jaar op mijn lijstje, heb nu al zat :ROFLMAO:
  13. Robkrekel

    BBQ Moestuin topic

    Ik heb zelf nog San Marzano tomaten in de planning, en courgettes. De paprika en peper wou ik alvast wat eerder voor groeien, zodat ze straks beter gaan gedijen. Als ik de tomaten en courgette nu ook doe zit ik, zeker als de courgette het zo doet als afgelopen jaar, met een vol huis aan planten...
  14. Robkrekel

    BBQ Moestuin topic

    2 dagen nadat de kiemplantjes in de grond gezet zijn staan ze mooi rechtop.
  15. Robkrekel

    BBQ Moestuin topic

    En we zijn weer los! Ditmaal voor het eerst de deno methode gebruikt. Dat werkt mooi! Wel ff gepriegel om ze daarna in de grond te zetten. De lampen houden de bak op ongeveer 25-28 graden, dus dat gaat mooi.
Terug
Bovenaan Onderaan