Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gaaf om te zien hoe het er aan toe gaat in de professionele keuken!
Ik begrijp goed dat dit op het randje zit van de bedoeling van dit forum, maar het is low, het is slow, er wordt rook gebruikt…
Achja, tot dusver enkel positieve geluiden om het eens te zien!
Al te lang geen lange run gedaan op de weber 57.
We zijn afgelopen winter verhuisd naar een nieuwe woning, ondanks dat het “instapklaar” was, gaat er toch veel tijd zitten in het klussen en naar eigen smaak maken.
BBQen staat daardoor op een laag pitje, helaas.
Maargoed, vandaag stond er weer...
Er wel aan denken om de afzuigkap uit te zetten voordat je het deksel opent. Anders vliegt de whole packer brisket door de buis 😜.
Gekheid daargelaten, mooie plek! Lekker van genieten
de molens voelen fantastisch aan in de hand, nu nog daadwerkelijk gebruiken. Moest wel gniffelen om het “zout is heel corrosief en daarom is de pepermolen hier niet voor geschikt” om vervolgens een neem ik aan gelijkwaardige molen specifiek voor zout te hebben. Of er moet een coating op zitten...
Dus… het was heerlijk! Hier even een hulpje voor mij omdat mijn kruiden de Nederlandse namen hebben op het potje:
Ingrediënten:
1 grote gesnipperde ui
4 gesnipperde tenen knoflook
1,5 el ketoembar (korianderzaad)
1 el djinten (komijnzaad)
5 tl sambal (kan ook meer of minder)
3 tl gula djawa...
Smaakbomalert!
Na toch al weer te lang de barbecue minder te hebben gebruikt, vandaag maar weer eens de kooltjes laten gloeien.
Ik lees bijna dagelijks mee op dit mooie forum en was daarom ook meteen enthousiast bij het lezen van het recept voor en Joko’s satay heb daar maar meteen Ewald’s...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.