Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Zo, het eerste gedeelte van het expiriment is klaar.
Ik heb eerst sous vide gegaard en vervolgens koud gerookt, dan geglazed en uiteindelijk in de oven ?afgebakken? (180gr, 2uur) voor een lekkere bark.
Smaakt prima.
Textuur is ook precies goed. Maar de rooksmaak is wel behoorlijk anders als...
Nou, de temperatuur bij sous vide is eigenlijk altijd lager.. Ik snap ook niet helemaal waarom dat is.
Ik wou zelf dit recept ongeveer aanhouden:
http://www.liefdevoorkoken.nl/recipes/pouled-pork/
74 graden op 24 uur.
Omdat je met sous vide veel van de rooksmaak verliest..
Als het voldoende gaar is, is de buitenzijde nog steeds "open". Daarna kun je het beste je rooksmaak meegeven. Uiteindelijk schroei je de buitenkant dicht.
allereerst complimenten.
Wat een ontzettend gave plek heb je gemaakt. Zeker met dit regenweer is dat een heel prettig onderkomen.
Waarin heb je die tafel getekend? (met name de verbindingen).
Heb je wellicht nog wat meer foto's van de tafel???
Gr Rob
zoiets moet het worden.
https://www.youtube.com/watch?v=v5dLwEWFZ8k
En blijkbaar heeft een forumlid dit idee ook al ooit gerealiseerd:
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3811.0
Ik denk dat ik idd maar gewoon ga proberen.
Flinke fan er aan hangen. Roosters zo laag mogelijk en iets van een difuser er tussen.
Als iemand verder nog goeie tips heeft hoor ik dat graag. Ik laat wel weten hoe het gegaan is.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.