Beef en Steak

Recente inhoud door RobbyV

  1. R

    UDS Deur gezocht.

    Dat is ook weer zo. Smoken moet ook een beetje viezig zijn (toch??), het moet ook geen koken worden.
  2. R

    UDS Deur gezocht.

    Haha, bedankt voor het aanbod! Om me nou met het oudste beroep aan te spreken gaat me iets te ver 😆😆😆. Wat zie je als "in de buurt"? Ik woon in Uden NB.
  3. R

    UDS Deur gezocht.

    Idd. Ik zou wel iets kunnen laten laseren, maar zou liever gewoon kopen wat al ontwikkeld is.
  4. R

    UDS Deur gezocht.

    Thanks, maar ik heb al een superdeluxe UDS. Zou ik deze enkel kopen voor de deurtjes.
  5. R

    UDS Deur gezocht.

    Omdat ik ervan baal dat ik alles uit elkaar moet halen als brandstof of rookhout toe wil voegen, ben ik van plan om een deur aan mijn UDS toe te voegen. Ik heb gegoogled, maar kon niets vinden dat gewoon te koop is (alleen amerikaans LavaLock met 90euro verzendkosten en invoerrechten). Iemand...
  6. R

    Offset smoker in de maak.

    Ziet er inderdaad geweldig uit!! Waar heb je hem laten spuiten? Wat voor materiaal hebben ze daarvoor gebruikt? Nogmaals complimenten!!
  7. R

    Koud roken Pulled Pork

    Zo, het eerste gedeelte van het expiriment is klaar. Ik heb eerst sous vide gegaard en vervolgens koud gerookt, dan geglazed en uiteindelijk in de oven ?afgebakken? (180gr, 2uur) voor een lekkere bark. Smaakt prima. Textuur is ook precies goed. Maar de rooksmaak is wel behoorlijk anders als...
  8. R

    Zelfbouw spit

    volgens mij zijn je foto's niet zichtbaar..  ;)
  9. R

    Koud roken Pulled Pork

    Dat zal ik ook eens proberen. thanks voor de tip. ;)
  10. R

    Koud roken Pulled Pork

    Nou, de temperatuur bij sous vide is eigenlijk altijd lager.. Ik snap ook niet helemaal waarom dat is. Ik wou zelf dit recept ongeveer aanhouden: http://www.liefdevoorkoken.nl/recipes/pouled-pork/ 74 graden op 24 uur.
  11. R

    Koud roken Pulled Pork

    Omdat je met sous vide veel van de rooksmaak verliest.. Als het voldoende gaar is, is de buitenzijde nog steeds "open". Daarna kun je het beste je rooksmaak meegeven. Uiteindelijk schroei je de buitenkant dicht.
  12. R

    Eindelijk, daar is het nieuwe begin.

    Fantastisch. Ziet er echt kei gezellig uit.
  13. R

    Eindelijk, daar is het nieuwe begin.

    allereerst complimenten. Wat een ontzettend gave plek heb je gemaakt. Zeker met dit regenweer is dat een heel prettig onderkomen. Waarin heb je die tafel getekend? (met name de verbindingen). Heb je wellicht nog wat meer foto's van de tafel??? Gr Rob
  14. R

    Gezocht: Huge expansievat (200 liter)

    zoiets moet het worden. https://www.youtube.com/watch?v=v5dLwEWFZ8k En blijkbaar heeft een forumlid dit idee ook al ooit gerealiseerd: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3811.0
Terug
Bovenaan Onderaan