BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door roan_b

  1. R

    Project van Jet, Pastrami

    Weekje of 2 in de frigo. Dan is het nog lekkerder Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk
  2. R

    Project van Jet, Pastrami

    Als je hem inpakt, is toch ook een manier van stomen. [emoji6] Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk
  3. R

    Project van Jet, Pastrami

    http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=16559.0 [emoji6][emoji41] Lekker. Zo heb ik hem gemaakt. Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk
  4. R

    Project van Jet, Pastrami

    Heb ook eens gemaakt. Geweldig lekker. Warm gegeten tussen een broodje. En de overschot vacuum getrokken en in een kokend bad gedaan. Daarna laten afkoelen  en nog een paar weken  laten drogen. Krimpt wel fel. Maar heerlijk smaaksensatie Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk
  5. R

    Pastrami

    Thx.
  6. R

    Pastrami

  7. R

    Pastrami

    Dat was dus ongelooflijk lekker. Dit ga ik nog meer maken.
  8. R

    Pastrami

    Dat was dus ongelooflijk lekker. Dit ga ik nog meer maken.
  9. R

    Pastrami

  10. R

    Big Green Egg - Pizza op hoge temperatuur

    Voor dunne pizza moet je weinig saus . Nie teveel kaas. En niet overdrijven met de toppings. Kies ook voor droge toppings.  Hoemeer je op de pizza legt. Hoemeer vocht er in je bodem zal trekken. En hoelanger het duurt voor dat de bovenkant gaar is. Waardoor je bodem zal verbranden.
  11. R

    Big Green Egg - Pizza op hoge temperatuur

    Ik leg drie bakstenen tussen de plate setter en de pizzasteen. En de bakstenen houden ook nog eens goed warmte vast.
  12. R

    Maiden run BGE

    Mischien uw kolen in het ei aansteken. Kan het ei al mooi opwarmen.
  13. R

    buikspek roken en drogen

    Ik gebruik 30gram per kilo
  14. R

    Visburger en watermeloen

    300zalm, 200pangasius. 1eiwit. 1el bloem 2el broodkruim. 2el bieslook, 1koffielepel citroensap
Terug
Bovenaan Onderaan