Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Goed bezig. Lekker!
Eerste keer spareribs maken en dan meteen 5 stuks. Jij bent niet bang ;)
"Iedereen" kan snotgare spare maken. Maar er toch een bite aan laten zitten is toch wat lastiger.
Wat zat er in die alu bakjes? Champignons? Kan het niet goed zien.
Met cola geinjecteerd ja? Die kende ik nog niet. Wie weet.
Hier ligt ook nog 3 kg te wachten in de vriezer op nieuwe sessie om een nieuwe voorraad pp aan te leggen.
Een test run voor een van de hapjes van een tapas avondje binnenkort. Geen straf :).
Had een stuk buikspek van een kilo bij de Sligro gehaald. Helaas lag er alleen nog met huid. Dat was beste klus om dat er goed vanaf te krijgen. En zonde van je tijd ook.
En de stukjes waren daarom ook niet...
Ik kijk geen Masked Singer.. maar bij mij zouden ze al op zijn voordat ze goed en wel zijn begonnen met het programma.
Wij offeren met kerst een van de dagen op voor een tapas avond. Moinkballs wordt o.a. een van onze gerechten. Dus dank voor het recept wat je erbij hebt geschreven.
Zo is het ook. En ik vond dat ik waar voor m'n geld heb gekregen. Dus geen man overboord.
Maar laat de baas van hier thuis het maar niet horen dat ie nu stukken goedkoper te krijgen was ;)
Vilt aan de binnenkant tegen lekken / valse aanvoer lucht.
En ik wil de deflector plates gaan kopen / zoeken.
Ziet er wel heerlijk uit.
En recept van Ralph ook bekeken en staat ook op mijn lijstje. Jammer het het ongelukkige formaat…. Waar kwam het vandaan?
Dat vind ik wel altijd nadeel van internet slagers… je weet nooit hoe je het ontvangt. Het plaatjes zien er altijd ideaal uit…
Verzonden vanaf...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.