BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door redshark

  1. R

    Kokosbriketten van Weber in aanbieding

    Thnx voor de update, wilde er net heen rijden. Wel bijzonder overigens, volgens de site van Gamma zijn er nog 147 op voorraad. Edit: Kon het niet laten en toch even gebeld, er is nog voorraad op het moment in amersfoort maar ze gaan wel hard werd mij verteld. Ik spring in de auto.
  2. R

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Nice, ik heb er hier een van Cameron maar het principe is hetzelfde volgens mij. Ga je veel plezier aan beleven! Die looft lighter is wel een handig ding lijkt het zo... Dit draadje is niet goed voor de portemonnee :)
  3. R

    68 broodjes pulled pork...

    68?! Dat zijn er nogal wat :) Ziet er goed en smakelijk uit!
  4. R

    Twee keer halve pulled pork

    Betrapt ;-) Ik ben er aardig zeker van dat ik die gemaakt had maar een telefoonwissel heeft hem denk ik onvindbaar gemaakt (ik ben aardig thuis in digiland maar soms ga ik met apple spul de mist in). Oftewel, die houd je tegoed bij de volgende run.
  5. R

    Fotowedstrijd, oktober "Scandinavisch".

    Ik zal hem niet maken maar Zalm op finse wijze is erg lekker  :) Er vanuit gaande dat Finland mee mag doen in de Scandinavische definitie, niet iedereen is het daar over eens volgens mij :P
  6. R

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Wat een reus dat ding zeg! Is de thermometer ook aangepakt door je of lijkt het maar een niet-standaard model?
  7. R

    Eerste keer (ribs) op WSM

    Thnx! Ik heb overal gewoon appelsap in gedaan, in ieder pakketje een volledige dosis uit de vleesinjectiespuit. Het leek in ieder geval voldoende te zijn? Er zit inderdaad flink verschil in de temperaturen, ik had er ook nog zo'n Ikea-thermometer in liggen en dat viel mij ook al op. Ik dacht...
  8. R

    Eerste keer (ribs) op WSM

    Afgelopen zaterdag nog maar eens een poging gedaan. De waterpan wat beter gevuld, wat langer laten stomen en wat meer opgelet op het inpakken en luchtdicht verpakken van de ribs. Het resultaat mocht er wezen, een mooie stapel smaakvolle ribs. Voor het eerst lag de WSM goed vol, een extra rekje...
  9. R

    Varkensrack

    Dat ziet er goed uit zeg! Deze gaat op mijn lijstje :)
  10. R

    Eerste keer (ribs) op WSM

    Niet te heet hoor, de temperatuur ging verassend makkelijk naar 100-105 graden en is daar eigenlijk altijd op gebleven. Dit tot mijn verrassing want ik had hiervoor nog nooit gekeken naar de temperaturen tijdens het BBQ-en :) Het klopt dat de ribs wat zwart lijken. Het water in de waterpan was...
  11. R

    Terugblik op vakantie in de VS

    Dat ziet er goed uit zeg! Mooie reis, zeker met de camper! Ik weet niet eens meer wat ik in Page heb gegeten toen ik er was en nu zie ik deze knallers staan... Reden te meer om eens terug te gaan.
  12. R

    Vandaag Ribbels op de Primo!

    Dat ziet er lekker uit zeg! Wat voor ribbenhouder gebruik je? Het lijkt wel een soort onderzetter oid, of zie ik dat verkeerd?
Terug
Bovenaan Onderaan