Beef en Steak

Recente inhoud door Rayke

  1. R

    Eerste keer nieuwe barilo (temp vasthouden?)

    @Cherrywood , yes, de onderste zijn traploos open en dicht te maken. @Veluwse Bob , bedankt voor je reactie. Goede tip om in de gaten te houden dat er ruimte tussen de stukken blijft idd, heel logisch idd. Die kip is ook wel een goed idee, kip en snacks gaan hier goed de buikjes in 😁
  2. R

    Eerste keer nieuwe barilo (temp vasthouden?)

    De bovenste zitten idd aan de zijkanten
  3. R

    Eerste keer nieuwe barilo (temp vasthouden?)

    @Cherrywood ,wat bedoel je met los van hele slechte brandstof? Is de Oak van the basterd niet goed? @Ewald ,het kolen rooster voller maken zal ik gaan uitproberen. De houtskool heeft wel tegen elkaar gelegen met een wokkel ertussen. De wokkel aangestoken en toen die uitgebrand was, alles weer...
  4. R

    Eerste keer nieuwe barilo (temp vasthouden?)

    @Hoogie en @Cherrywood , -ik zal even een paar fotos maken van de gebruikte opstelling en die hier posten. -de airflow van de nieuwe barilo is niet veel aan te veranderen. Aan de voorkant zitten twee intake sleuven, vandaar uit gaat de lucht de asbak in en daar omhoog langs de houtskool. Zal dit...
  5. R

    Eerste keer nieuwe barilo (temp vasthouden?)

    Hey, vandaag voor de eerste keer de nieuwe Barilo aangestoken om te proberen hoe het gaat. De bbq 1,5 uur op 150graden houden was nog te doen. Vervolgens doorstoken naar 200 ging ook goed, maar die temperatuur vasthouden ging niet zo denderend, het houtskool bleef niet goed gloeien. Ik vind...
  6. R

    Houtskool aanbiedingen

    Aanbieding bij de Sligro gescoord. Ben benieuwd wat wij ervan gaan vinden. Ik las hier nogal wat voor, maar ook tegenstanders. Voorheen altijd de Dammers gehad, maar nieuwe BBQ, nieuwe houtskool 😂
  7. R

    Inbranden bbq en roosters

    Hoi, ik weet niet zo goed waar ik mijn vraag moest zetten, daarom maar hier. Ik heb dus een nieuwe bbq, de barilo 2.0. Moet deze bbq worden ingebrand? En hoe dan? De gietijzeren roosters en plaat zullen ingebrand moeten worden. Kan dat volgens de pannen handleiding? Maar eventueel in de oven?
  8. R

    BBQ borstel

    Is zo’n messing borstel ook te gebruiken op een gietijzeren rooster? Of kan ik daar beter iets anders voor kiezen?
  9. R

    Lekker buiten

    Voor nu staat mijn nieuw bbq buiten te chille. Wel met een hoes. We hebben een ruime tuin, dus er komt nog een overkapping, maar rustig bekijken waar dat mooi kan.
  10. R

    Hoi

    Hoi, dankjewel voor jullie warme welkom. @Ewald , ik ben niet bekend met de 1.0 versie, maar de 2.0 is precies hoe jij hem beschrijft. @Veluwse Bob , dat is een hele goede vraag, dat weet ik zelf ook nog niet zeker, maar dat wordt waarschijnlijk een paar worstjes voor de kinderen 😂 , een 7 en 2...
  11. R

    Hoi

    Hoi leden, Ik heb mij van de week aangemeld. Ik ben Raymond, 41jaar en woon in Heerlen. Sinds vandaag eigenaar van een Barilo 2.0. Mijn oude bbq is afgelopen winter overleden. Met deze nieuwe upgrade wil ik ook mijn grill skills upgraden. Ik hoop hier dan ook veel nuttige info te kunnen...
Terug
Bovenaan Onderaan