BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Pullie

  1. P

    Picanha (tijd) vraag

    Bedankt voor de info! Ik zal de kerntemperaturen iets minder doen, ik gok dan op een totaal van een kleine 2 uur totale bereiding
  2. P

    Picanha (tijd) vraag

    Goedemorgen, ik heb voor de 3 gasten (en eigen gezin) voor vanavond een picanha van bijna 2kg (picanha met dij dus) ik wil hem op de offset leggen op 125 graden tot 48 kerntemperatuur, vervolgens direct tot 56 graden en laten rusten. heeft iemand een idee hoe lang het nodig heeft? komt niet...
  3. P

    Pizza test

  4. P

    Ribbetjes voor morgen

    Nee die is gewoon een blonde hollandse Maar de ribbetjes waren heerlijk. Mijn vrouw is over haar ribben fobie heen
  5. P

    Ribbetjes voor morgen

    Top, dank! Heerlijk weer om met een blonde belgische en een goed boek nog een tijdje bij de Q te zitten  ;)
  6. P

    Wat een drama

    Thnx, dat is een goed idee! Alternatief is de viste wegsturen voor het eten. Kunnen jullie wel alle foto's goed zien? Ik zie er maar een paar.
  7. P

    Laat voorstellen

    Is proberen wat foto's te uploaden (nog even wennen aan de I pad) Brisket PP Picanha Van het weekend maar eens de eerste keer de ketel opstarten voor dit jaar  :)
  8. P

    Laat voorstellen

  9. P

    Hallo allemaal

    Allen dank!! Ga eerst maar is beginnen met tekenen rekenen en wat materialen bij elkaar sprokkelen, als ik zover ben dat ik ga bouwen zal ik een nieuw topic openen.
  10. P

    Hallo allemaal

Terug
Bovenaan Onderaan