Beef en Steak

Recente inhoud door picosuma

  1. picosuma

    Saté en preisalade

    Zo krijg ik heel wat ideeën voor de smaken met ijs [emoji23][emoji23][emoji23] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  2. picosuma

    Hamburger met peer

    Dat is een mooie bedankt voor het delen helaas lust ik geen kaas Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  3. picosuma

    Saté en preisalade

    Hmmm piccalilly ijs als het sorbet was dan met water en zou je er gewoon een schep piccalilly erbij moeten doen ?? Ben gek op piccalilly ga het gewoon eens proberen 😀😀
  4. picosuma

    Saté en preisalade

    Dat valt wel mee je moet het wel fijn snijden niet te grof Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  5. picosuma

    Saté en preisalade

    Had eerder al portie kippendij in de marinade gehad en deze in de vriezer. Dat nu 1 portie eruit gehaald en aan stokjes geregen kwam mooi uit op 14 stokjes elk 7 corina zei al dat is teveel voor mij [emoji51] Het recept voor de marinade heb ik van het van jokop. Ingrediënten: 1 grote...
  6. picosuma

    Thaise bbq

    Dat denk wel maar nu kun je het op tafel neer zetten Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. picosuma

    Thaise bbq

    Gisteren mijn Thaise bbq (heeft volgens mij ook nog een andere naam) had achteraf iets teveel briketten. Deze op de joystove gezet bouillon in de rand hier nog rode peper ,gember en citroengras in . Van alles gesneden Chinese kool,ui, paprika,venkel, biefstuk, kipfilet, zalm, garnalen en taugé...
  8. picosuma

    Latin Fiësta!: Pollo Pibil Recado Rojo

    Wat een gaaf verslag behoorlijk wat werk maar het ziet er heerlijk uit. Had ik wel gelust Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. picosuma

    Het Grill Guru draadje

    Harlem bbq of bbqexperiencecenter mischien hier vragen
  10. picosuma

    Lekker even keihard op z'n Grieks!

    Lekker hoor lust ik ook [emoji39][emoji39] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. picosuma

    Joko's satay (ajam)

    Misschien ligt dat wel aan mijn smaak want de gasten vonden het heerlijk Maar daarom wou ik dat voor mijzelf nog wel eens aanpassen en dacht ook inderdaad met wat meer zout en citroensap Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. picosuma

    Joko's satay (ajam)

    Hier dit weekend ook jou saté gemaakt met de pindasaus van @Ewald Had zaterdag even geprobeerd een saté te maken op de saté grill daar kwam ik er achter dat het stokje aan de onderkant van de saté verbrande als het op het rooster ligt . Het lukt niet om dit buiten het bakje te houden omdat het...
  13. picosuma

    Aardappel poffen op lage temperatuur

    Ik doe het in aluminiumfolie beetje olie beetje zout en meestal temperatuur van 120/130 graden en wat tijd betreft rond een uur maar hangt van de aardappels af heb ook wel eens gehad van 1,5 uur . En dan een snee erin crème fraiche mixen met chilisaus en daarin met eventueel een bosui gesneden
  14. picosuma

    Joko's satay (ajam)

    Ik moet hier toch ook maar eens mee aan de gang [emoji2][emoji39] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Terug
Bovenaan Onderaan