Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ja ik heb nu ook maar een jaar afgesloten zodat hij weer geactiveerd is. Gebruik hem na dat jaar wel zonder de app, die gebruikte ik toch al niet veel.
Kreeg net wel echt een schaamteloze mail van die gasten.[emoji23][emoji23] Zie hieronder:
Verstuurd vanaf mijn Pixel 9 met Tapatalk
Goedemiddag allemaal,
Zojuist voor het eerst dit jaar de kamado aangeslingerd en tijdens de sessie kwam ik erachter dat mijn mobiele app niet meer gekoppeld was aan mijn Grilleye Max.
Omdat het een eenvoudige bereiding was besloten om hem even te resetten zodat hij in de 'pairing mode' kwam...
Als het zonnetje doorkomt toch extra zin om te bbqen. Paar vrienden uitgenodigd en een mooi stukje vlees bereid met een geroosterde bloemkool met Currysaus. Voor het vlees een peperroomsaus gemaakt, was weer genieten!
Zag Black Angus Shortribs in de aanbieding bij Sligro en had nog een weekenddag niks te doen. Paar vrienden uitgenodigd en voor het eerst zelf shortribs gemaakt.
Rookring had wel iets meer gemogen, maar ik had dan ook maar 1 blokje rookhout erin gedaan (ben zelf ook geen fan van een té stevige...
Ik ben echt ontzettend verrast door mijn eerste Tritip. Wat een fantastisch stuk vlees.
Geen foto van de indirecte fase, maar heb hem tot 46 indirect gegaard op 120C, daarna pas het vet ingesneden en gezouten en toen direct doorgegaard naar 54C, met een heerlijke krokante vetcap. Even gerust...
Ja ik heb ook een kolenmand waarvoor ik nu dus wel het kolenrooster erin moet zetten (was niet de originele van GG). Heb ook niet het idee dat dit de luchtdoorstroom belemmerd maar voelt wat onnatuurlijk. Succes ermee ...
Verstuurd vanaf mijn M2007J3SG met Tapatalk
Kan je ze hierover niet gewoon mailen? Is die oude kolenmand van GG zelf? Anders lijkt het mij dat zij dat op moeten lossen?
Verstuurd vanaf mijn M2007J3SG met Tapatalk
Ik heb deze gewoon bij de visboer gehaald, dan zijn ze al schoongemaakt. Je kan, als je vissen leuk vindt, ook een keer bij een forelvijver gaan vissen, dan lever je de gevangen vis in en krijg je schoongemaakte vissen mee naar huis.
Zelf heb ik ze opgevuld met:
Schijfjes limoen
Schijfjes rode...
Ik ben niet zo'n viseter maar vandaag voor het eerst een visgerecht gemaakt op de kamado: forel.
Zeer smaakvol, maar vergeten wat olijfolie op de buitenkant te doen/rooster in te vetten waardoor ik de huid kapot trok bij het draaien/eraf halen. Ziet er minder leuk uit maar heeft gelukkig geen...
Vandaag voor het eerst picanha van de rotisserie op. Persoonlijk wel meer fan van indirect, vooral omdat je dan alles mooi rood kan houden maar de gasten waren tevreden
Mooi hasselbacks en grof gesneden groenten uit de oven en een cognacje met koffie als toetje.
Kreeg 10 man over de vloer voor de voetbal, dan is Pulled Pork natuurlijk zeer geschikt om alles te voeden.
Geen duidelijke fotos van het eindresultaat omdat de 4,5 kg zo op was 🤤 wel tussendoor wat kunnen schieten.
Toevallig vanmiddag ook al besteld met zon mand erbij, ben benieuwd 😍 iemand nog aanraders wat je gewoon een keer gemaakt móét hebben met een rotisserie?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.