Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
@Mac, super veel smaak in dat recept, jij bedankt voor het delen.
ik heb het gevoel dat ik met iets meer spelen met de temperatuur nog wat winst kan boeken.
we zullen zien of ik gelijk heb, als het lukt zal ik het hier zeker melden.
ziet er goed uit.
*kleine tip, kijk maar wat je ermee doet:
als ik dit maak doe ik het een dag van te voren al klaarleggen inclusief de kruiden.
ik draai het dan even in de plasticfolie zodat er wat druk op staat.
voordeel voor je kruiden is dat ze wat nattig worden en minder snel uitdrogen op...
als je er een publieksprijs aanhangt zal dat wel een gevolg zijn ja.
En we contacten zeker de komende dagen. ;)
Ik moest je ook nog ergens anders voor hebben dus dan kunnen we dat mooi combineren.
Apart? als in "niet iets wat ik zelf zou proberen"?
ik had er ook een rub op kunnen smeren van ketoembar, laos,sereh poeder en knoflook granulaat. ;)
heb voor de verandering de verse varianten gepakt.
het smaakte uitstekend, zo goed zelfs dat we het maar gelijk in het restaurant geserveerd...
haha :D Jord, dank je....we zijn nog steeds beginners, wel gepassioneerde beginners maar nog genoeg trucjes te leren voordat we ons mengen in het wedstrijd circuit.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.